Μουφτής Κομοτηνής στο MEGA: Η Αγία Σοφία είναι χριστιανικός ναός
Την αντίθεσή του στην μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τέμενος εξέφρασε ο Μουφτής Κομοτηνής, Χαλήλ Τζιχάντ, μιλώντας στο «MEGA Σαββατοκύριακο».
Την αντίθεσή του στην μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τέμενος εξέφρασε ο Μουφτής Κομοτηνής, Χαλήλ Τζιχάντ, μιλώντας στο «MEGA Σαββατοκύριακο».
«Πριν την μετατροπή της Αγίας Σοφίας από μουσείο σε τέμενος, είχα πει τη γνώμη μου, ως θρησκευτικός ηγέτης στην Κομοτηνή. Έλεγα ότι αυτό δεν είναι κάτι σωστό και από θρησκευτικής πλευράς. Στις αρχές του Ισλάμ δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο» τόνισε με νόημα.
«Από την ονομασία της, γίνεται αντιληπτό ότι η Αγία Σοφία είναι χριστιανικός ναός. Η Αγία Σοφία μετατράπηκε από χριστιανικός ναός σε τζαμί και από τζαμί σε μουσείο. Θα ήταν καλό να μείνει στην ουδετερότητα και να παραμείνει μουσείο. Να μην υπάρχει πικρία στη συνείδηση των χριστιανών και των μουσουλμάνων. Και να μην πικραίνεται και η κοινότητα στην Κωνσταντινούπολη (σ.σ. Ελληνική μειονότητα)» πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο θρησκευτικός ηγέτης των Ελλήνων μουσουλμάνων.
- Η Μπαρτσελόνα παίρνει μέτρα ενόψει Ολυμπιακού για να μη γίνει… ΣΕΦ το γήπεδό της!
- Χριστούγεννα στο Amirandes: Μια χειμερινή ιστορία στην καρδιά της κρητικής φιλοξενίας
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Στη δικαιοσύνη η απομάκρυνση της Τυχεροπούλου – «Ήμουν το μαύρο πρόβατο στον οργανισμό»
- Bots παρίσταναν τους «αγανακτισμένους αριστερούς» και κατηγορούσαν την Τέιλορ Σουίφτ για ναζιστική προπαγάνδα
- Χαλκίδα: Σκύλος επιτέθηκε και δάγκωσε ηλικιωμένο – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
- Μπουκώρος – Εξεταστική: Επιχείρηση συσκότισης – Δεν θα αποκαλύψω την κυβερνητική πηγή που με ενημέρωσε
