«Μίνι Καύσωνας» – MEGA : Η Μπελούτσι «απάντησε» στον Κασέλ μέσω… περιοδικού
Η Μόνικα Μπελούτσι πόζαρε στο τελευταίο τεύχος του γαλλικού περιοδικού Paris Match φορώντας κοσμήματα του οίκου Cartier ανεκτίμητης αξίας.
Η Μόνικα Μπελούτσι πόζαρε στο τελευταίο τεύχος του γαλλικού περιοδικού Paris Match φορώντας κοσμήματα του οίκου Cartier ανεκτίμητης αξίας.
Το εξώφυλλο με την πανέμορφη ηθοποιό σχολίασε ο Μένιος Σακελλαρόπουλος και η Αθηναΐδα Νέγκα στην εκπομπή «Mini Καύσωνας» του MEGA.
«Χθες είπαμε για τον Κασέλ και την φωτογραφία που ανέβασε με την 23χρονη γυναίκα του. Η Μόνικα απάντησε με το δικό της τρόπο» ανέφερε ο Μένιος Σακελλαρόπουλος για να συμπληρώσει τη Αθηναΐδα Νέγκα ότι τα συγκεκριμένα κοσμήματα είναι μόνο για λίγες κυρίες σε όλο τον κόσμο.
- Η βαθμολογία της Super League μετά την 25η αγωνιστική (pic)
- Παναθηναϊκός-Παναιτωλικός 0-0: Ματσάρα με σασπένς αλλά χωρίς γκολ στη Λεωφόρο
- Meta: Νέα εργαλεία ανίχνευσης απάτης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – Οι ενδείξεις που ενεργοποιούν τις προειδοποιήσεις
- Ο στρατός του Ισραήλ ζητά από την κυβέρνηση επιστράτευση 450.000 εφέδρων για τον Λίβανο
- Επτά θάνατοι, ένας Μονέ, μια κατάρα: Το «στοιχειωμένο» Palazzo Ca’ Dario της Βενετίας ψάχνει τον επόμενο ιδιοκτήτη του
- Μπέτις – Θέλτα 1-1: Πέμπτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη η αντίπαλος του Παναθηναϊκού


