Το υπερπολυτελές σπίτι του στα Νότια Προάστια στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή άνοιξε ο Νίκος Κοκλώνης.
https://www.instagram.com/p/CCNt1fwjW5M/
«Είμαι 110 κιλά. Τρώω πάρα πολλά γλυκά, αλλά με στέβια», σχολίασε ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος αποκάλυψε ακόμα και για τον Τρύφωνα Σαμαρά: «Είχα πει στον Τρύφωνα ότι “αν είχες τσίπα θα έπρεπε να παραιτηθείς από το J2US”. Σε κάθε live ο Τρύφωνας είναι στις τρεις πρώτες θέσεις στην ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού. Και πολλές φορές είναι πρώτος».
https://www.instagram.com/p/B-PuXTjj_wZ/
https://www.instagram.com/p/B-m0KKkjPKR/
Η βίλα του παρουσιαστή του J2US διαθέτει εκτός από μια τεράστια πισίνα, ιδιωτικό γυμναστήριο, σολάριουμ και σάουνα, ενώ όπως αποκάλυψε ο ίδιος για να μπει κάποιος στο γραφείο του χρειάζεται να εισάγει κωδικό! «Έχω μέσα έγγραφα, πράγματα και δεν θέλω να μπαίνει μέσα όποιος κι όποιος», εξήγησε ο παρουσιαστής.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»