Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το ultra sexy look...

Το ultra sexy look…

Ενα ultra sexy look που φέρνει στην επικαιρότητα περισσότερη δαντέλα. Ρούχα που μοιάζουν με εσώρουχα

Τα μαύρα φορέματα και outfits φέρουν τον τίτλο Undressed. Πρόκειται για κατάμαυρα σύνολα, ιδιαίτερα θηλυκά και sexy, κατασκευασμένα από διαφάνειες, μουσελίνες και δαντέλες. Οι διάσημοι σχεδιαστές σε ολόκληρο τον κόσμο έχουν επιλέξει το μαύρο ως το κορυφαίο χρώμα για το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Η αλήθεια είναι ότι ενώ έχεις επιλέξει το ρούχο ενός γνωστού ή λιγότερο γνωστού brand για τη βραδινή (κυρίως) έξοδό σου, κάπως αισθάνεσαι.

Αισθάνεσαι μάλλον γυμνή! Αυτή είναι η «μαγεία» του undressed. Ενα ultra sexy look που φέρνει στην επικαιρότητα περισσότερη δαντέλα. Ρούχα που μοιάζουν με εσώρουχα. Είναι το lingerie στυλ. Οι οίκοι Saint Laurent (συνοδευμένα τα ρούχα με πανύψηλες μπότες βινύλ), Christopher Kane, Dolce & Gabbana (με κρυσταλλιζέ πέτρες), Dior (με βαθιά ντεκολτέ, τούλια και πέτρες) και Valentino έχουν τα καλύτερα. Το μαύρο όμως πρωταγωνιστεί και στα σπορ καθημερινά ρούχα, αλλά και στις βραδινές δημιουργίες πολλών άλλων σχεδιαστών. Φθινόπωρο και χειμώνας σε total black λοιπόν.

Από τη Chanel στον Rick Owens

Το super model Κάια Γκέρμπερ (η κούκλα κόρη της Σίντι Κρόφορντ) παρουσίασε μοναδικά τα φορέματα με ντεκολτέ-χαμόγελο και τις μίνι κάπες, η κόρη του Λένι Κράβιτς τα βινύλ παντελόνια του Anthony Vaccarello για τον Saint Laurent.

Μαύρες τουαλέτες κολλητές στο σώμα για τον Balenciaga, σύνολα με πολλά κρόσια (όπως και τσάντες), βελούδινα, κατάμαυρα αντρικού τύπου κοστούμια για την Celine, σπορ φορέματα με άνοιγμα μπροστά για τον Givency, super mini με έναν ώμο για την Isabel Marant, δερμάτινα outfits με φερμουάρ για τον Hermes, με ογκώδεις ώμους για τον οίκο Alexander Mc Queen. Ο Balmain είναι πιο εκκεντρικός, δημιουργώντας «στο μαύρο», όπως και ο Rick Ownes

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024