Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα ζώδια που κάνουν «κουμάντο» στο κρεβάτι

Τα ζώδια που κάνουν «κουμάντο» στο κρεβάτι

Έχετε πει ήδη ότι θέλετε να παίζετε κάποιον ρόλο μεταξύ σας, αυτοί προτιμούν να είναι «κυρίαρχοι»

Έχουμε ήδη αναλύσει ποια ζώδια θέλουν να έχουν μια αφέντρα στο κρεβάτι. Now is the time που λέμε, να αναλύσουμε εκείνους που θέλουν να είναι dominant.

Τοξότης

Μην πεις ότι δεν το περίμενες. Ξεκάθαρα το συγκεκριμένο ζώδιο σου βγάζει αυτήν την ενέργεια με το που το γνωρίσεις. Θέλει να σε σηκώνει στα χέρια του, να σε βάζει στο γραφείο και να σε κάνει να νιώθεις ότι εκείνος έχει τον πλήρη έλεγχο.

Έχει αρκετή αντοχή και θα τη χρησιμοποιήσει για να κάνετε σεξ όχι μόνο μια φορά αλλά…πολλές! Θέλει να σου μιλάει «βρώμικα» γιατί ξέρει ότι και εσένα σου αρέσει και του αρέσει να σε φέρει σε οργασμό και να σε ακούει να το απολαμβάνεις.

Δίδυμος

Θέλει να σε ξεγυμνώσει και να ασχοληθεί με εσένα για τα προκαταρκτικά. Ο τρόπος που το κάνει ωστόσο σε κάνει να τον ερωτευτείς. Είναι τόσο δυνατός…που μπορεί να σε σηκώσει με ασφάλεια και να σε αλλάξει στάση την ώρα που εσύ θα νιώθεις ότι έρχεσαι σε οργαμό.

Του αρέσει να φοράει διάφορα ρούχα ανάλογα τι έχετε συμφωνήσει. Συνήθως φοράει στολή γιατρού, μηχανικού κλπ. Μπαίνει πολύ εύκολα μέσα στη φαντασία σου και σε αυτά που σκέφτεσαι με αποτέλεσμα να μη μένεις ανικανοποίητη. Του αρέσει να κάνετε σεξ στα όρθια…

Υδροχόος

Μην τον βλέπεις μόνο φιλικό. Το ζώδιο αυτό έχει έντονα τα στοιχεία της κυριαρχίας με αποτέλεσμα να μένεις έκπληκτη. Του αρέσει να μιλάει πολύ «βρώμικα» και θέλει να κάνετε διαφορετικές στάσεις με σκοπό να έρθεις πρώτη εσύ σε οργασμό.

Θα σου τραβάει τα μαλλιά αφού βέβαια του έχεις πει ότι σου αρέσει κάτι τέτοιο και θα σε κάνει να νιώθεις το…«θήραμά» του. Ο δυναμισμός του φαίνεται και στο πώς κάνει σεξ. Δυνατά και με έντονο ρυθμό. Δεν κουράζεται καθόλου εύκολα.

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024