Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Αυτά τα ζώδια θα σε παρασύρουν σε...«ακολασίες»

Αυτά τα ζώδια θα σε παρασύρουν σε…«ακολασίες»

Και τα συγκεκριμένα ζώδια δε να νιώθουν καν άσχημα για αυτό

Δεν έχουν ούτε μέτρο, ούτε ενοχή…Θα κάνουν ό,τι γουστάρουν και θα το κάνουν μαζί σου!

Τοξότης

Εκεί που έχετε βγει για καφέ και περπατάτε, του έρχεται η ιδέα να ανεβείτε σε ένα βουνό, έτσι μια πεζοπορία…Με τη διαφορά ωστόσο ότι εσύ είσαι κουρασμένη. Δεν υπολογίζει τίποτα. Αν του βγει η έμπνευση να πάει βόλτα στη φύση, θα πάει βόλτα στη φύση, είτε με καύσωνα, είτε με χαλάζι και καταιγίδα.

Αν έχει πιεί αλκοόλ δε, περίμενε να περπατάτε για κάνα 3ωρο στους δρόμους της πόλης και να φλερτάρει όποια του κάνει «κλικ».

Λέων

Φλερτάρει δεν είπαμε πριν; Πού να δεις τον Λέοντα. Αν πάρει θάρρος δε χαλαρώνει. Μπορεί να πάει σε μια παρέα με πολλά άτομα, δεν τον ενδιαφέρει αν η άλλη έχει σχέση ή όχι, θα της ζητήσει τον αριθμό του τηλεφώνου ή κάποιο άλλο μέσο επικοινωνίας.

Νομίζει γενικά ότι είναι «κάποιος» και με αυτή τη συμπεριφορά βγαίνει προς τα έξω για να κάνει μάρκετινγκ τον εαυτό του.

Καρκίνος

Είπε ότι είσαστε φίλοι και ότι σε αγαπάει πολύ; Έχε στον νου σου μήπως στο μυαλό του νομίζει ότι τα έχετε. Αν δεις τον Καρκίνο φίλο σου να σου κάνει ναζάκια, να σου λέει ότι θέλει να δείτε ταινία αγκαλίτσα κλπ, να ξέρεις ότι με χειριστικό τρόπο προσπαθεί να σε κάνει … «δική του».

Αιγόκερως

Το ζώδιο που πίνει ποτά σα να μην υπάρχει αύριο…Πίνει και πίνει και πίνει σε σημείο να μη σκέφτεται καν πόσα λεφτά έχει χρεώσει ήδη την κάρτα του. Σε τρέχει κι εσένα με τα πόδια εν τω μεταξύ (είναι υπεύθυνος δεν οδηγάει όταν έχει πιει).

Το πιο πιθανό είναι να τον δεις να χάνεται μες στο κλαμπ και να φιλιέται με κάποια για να ξεχάσει τα ψυχολογικά του. Αν σου γνωρίσει κάποιον γνωστό της μην ανησυχείς σου κάνει και… προξενιό!

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024