Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μέχρι 50 εκατ. λίρες για Σάντσο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μέχρι 50 εκατ. λίρες για Σάντσο

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ από το εξωτερικό, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένη να δώσει μέχρι 50 εκατ. λίρες για τον Τζέισον Σάντσο.

Η επιθυμία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να αποκτήσει τον Τζέισον Σάντσο είναι γνωστή. Οι Κόκκινοι Διάβολοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Ντόρτμουντ για τον Άγγλο μεσοεπιθετικό, ωστόσο σύμφωνα με το Sky Sports, η ομάδα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ δεν είναι διατεθειμένη να δώσει παραπάνω από 50 εκατ. λίρες για τον παίκτη.

Βέβαια, οι εξαιρετικές εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει ο Σάντσο στην Bundesliga με τους Βεστφαλούς έχουν αυξήσει τις μετοχές του 20άχρονου, με την γερμανική ομάδα να αξιώνει 100 εκατ. λίρες για να παραχωρήσει έναν από τους καλύτερους της ποδοσφαιριστές.

Ο Σάντσο έχει συμβόλαιο με την Ντόρτμουντ μέχρι το καλοκαίρι του 2022, με τον ίδιο να επιθυμεί την επιστροφή του στην Premier League.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άγγλος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα των Τσέλσι και Λίβερπουλ, ενώ ο ίδιος σε πρόσφατες δηλώσεις του έχει αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει και στην Μάντσεστερ Σίτι.

Only in

Καταστροφικές δαπάνες υγείας στο 9% των νοικοκυριών

Χειρότερη υγεία, μεγαλύτερη θνησιμότητα και νοσηρότητα και δυσκολία πρόσβασης σε υπηρεσίες υγείας, προληπτικές εξετάσεις και φάρμακα διαπιστώνεται στις χαμηλότερες κοινωνικοοικονομικές τάξεις

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2024