Άνω κάτω έγινε η Λαμία για ένα φίδι, καθώς χρειάστηκε μέχρι και η επέμβαση της πυροσβεστικής.
Ειδικότερα ήταν λίγα λεπτά πριν τις 12 το μεσημέρι στη Λαμία όταν στο τηλεφωνικό κέντρο της πυροσβεστικής έφτανε μία κλήση για φίδι σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στην οδό Καποδιστρίου.
Ένα όχημα με δύο πυροσβέστες έφτασε στο σημείο και ξεκίνησαν άμεσα οι αναζητήσεις, καθώς ο “απρόσκλητος επισκέπτης”, μόλις αντιλήφθηκε κόσμο, φρόντισε να εξαφανιστεί.
Οι πυροσβέστες επέμειναν για αρκετή ώρα ψάχνοντας για το ερπετό που φαίνεται ότι κρύφτηκε καλά σε κάποια φυσική κρυψώνα.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr στις 4 Ιουνίου είχε επέμβει πάλι η πυροσβεστική της Λαμίας για ένα φίδι πάλι σε πολυκατοικία, εκείνη τη φορά στην οδό Παπαφλέσσα.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας