
Καφέδες πέταξαν στον Κώστα Μπακογιάννη στην πλατεία Αγίου Παύλου – Το σχόλιο του Δημάρχου
Επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην πλατεία Αγίου Παύλου σε εκδήλωση όπου βρισκόταν ο Κώστας Μπακογιάννης. Ομάδα ατόμων πέταξε στον δήμαρχο καφέδες και νερά, με τον ίδιο, που αποχώρησε χωρίς να δώσει συνέχεια, να μιλά σε ανάρτηση για «στημένους μπαχαλάκηδες»
Επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην πλατεία Αγίου Παύλου, στο Μεταξουργείο, όπου βρισκόταν σε εξέλιξη εκδήλωση ενόψει της αυριανής (29/6) γιορτής των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.
Στην εκδήλωση βρισκόταν και ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από ομάδα ατόμων, οι οποίοι του πέταξαν καφέδες και νερά.
Ο Δήμαρχος Αθηναίων αμέσως μετά το περιστατικό αποχώρησε με αστυνομική συνοδεία από το σημείο μην θέλοντας να δώσει συνέχεια στο περιστατικό και επιδιώκοντας να αποφορτιστεί η ατμόσφαιρα.
Ορισμένοι από τους παρευρισκόμενους, κυρίως κάτοικοι της περιοχής, αποδοκίμασαν όσους επιτέθηκαν στον δήμαρχο Αθηναίων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει πέντε προσαγωγές, ενώ παραμένει άγνωστο εάν τα άτομα αυτά έχουν σχέση με το περιστατικό.
«Η καφεΐνη προκαλεί νεύρα»
Για «στημένους μπαχαλάκηδες» μιλά σε ανάρτησή του για το περιστατικό ο δήμαρχος Αθηναίων, τονίζοντας ότι τα προβλήματα δεν λύνονται με καφέδες. «Η καφεΐνη προκαλεί νεύρα» σχολιάζει σκωπτικά ο κ. Μπακογιάννης.
- Ασανσέρ: Λήγει η παράταση απογραφής στις 30 Ιουνίου – Τι ισχύει με τα πρόστιμα
- Ο ΠΟΥ κήρυξε το ξέσπασμα του Έμπολα σε Κονγκό και Ουγκάντα ως «παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης»
- Καναδός βρέθηκε θετικός στον χανταϊό, σύμφωνα με αξιωματούχους της Βρετανικής Κολομβίας
- Κλιμάκωση των κυβερνοεπιθέσεων τον Απρίλιο 2026
- Τουλάχιστον 57 συλλήψεις στη Βολιβία έπειτα από συγκρούσεις διαδηλωτών με αστυνομικούς στην πρωτεύουσα Λα Παζ
- Νέα βίντεο στην δημοσιότητα από τη σφοδρή σύγκρουση τρένου με λεωφορείο στην Ταϊλάνδη

