Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γεωργία Βασιλειάδου : Όταν θαυμαστής συνάντησε το ίνδαλμά του

Γεωργία Βασιλειάδου : Όταν θαυμαστής συνάντησε το ίνδαλμά του

Σπάνιες φωτογραφίες της Γεωργίας Βασιλειάδου, όταν θαυμαστής της είχε «κερδίσει» μια συνάντηση μαζί της

Μια από τις πιο αγαπημένες περσόνες της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, είναι αναμφισβήτητα η Γεωργία Βασιλειάδου.

H «άσχημη» του ελληνικού κινηματογράφου, αγαπήθηκε από το κοινό όσο λίγοι, γεύτηκε την απόλυτη επιτυχία, ενώ σταμάτησε την καριέρα της το 1975, όταν ακόμα βρισκόταν στο απόγειό της, λέγοντας χαρακτηριστικά γι αυτήν την απόφασή της: «Θέλω να φύγω με ζήτω κι όχι με γιούχα».

Ο δημοσιογράφος και συλλέκτης Άρης Λουπάσης έχει δημιουργήσει στο Instagram έναν λογαριασμό, μέσα από τον οποίο συχνά με αναρτήσεις του μας ταξιδεύει στο χρόνο, δημοσιεύοντας σπάνιες φωτογραφίες από το παρελθόν αγαπημένων ελλήνων σταρ, όπως η Αλίκη Βουγιουκλάκη, η Ρένα Βλαχοπούλου, η Τζένη Καρέζη, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο Ντίνος Ηλιόπουλος ή ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ.

Στην πιο πρόσφατη ανάρτησή του ο Άρης Λουπάσης, δημοσίευσε φωτογραφίες της Γεωργίας Βασιλειάδου, όταν θαυμαστής της είχε «κερδίσει» μια συνάντηση μαζί της.

Όπως εξηγεί ο Άρης Λουπάσης στη λεζάντα της νέας του δημοσίευσης:

«Το γνωστό περιοδικό «Πρώτο» από την κυκλοφορία του τον Ιούνιο του 1960 και για μια δεκαετία θα μεσουρανήσει φιλοξενώντας εξώφυλλα, συνεντεύξεις και αφιερώματα από τα μεγαλύτερα αστέρια της εποχής με πολλά από τα τεύχη του να γίνονται κυριολεκτικά ανάρπαστα.

Για να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των αναγνωστών θα δημιουργήσει πρωτότυπους διαγωνισμούς με κύριο εμπνευστή τον γνωστό δημ/φο και κορυφαίο κοσμικογράφο της εποχής Δημήτρη Λιμπερόπουλο.

Σε έναν από αυτούς με τίτλο «Ένα απόγευμα με τα αγαπημένα σας αστέρια», κάθε εβδομάδα ένας τυχερός αναγνώστης θα βρεθεί στο σπίτι του αγαπημένου του καλλιτέχνη για να τον γνωρίσει από κοντά και να συνομιλήσει μαζί του.

Στην φωτο αριστερά (κέντρο), ο διοργανωτής Δημήτρης Λιμπερόπουλος με τον νεαρό τυχερό αναγνώστη Δημήτρη που επιθυμεί να γνωρίσει από κοντά την αγαπημένη ηθοποιό Γεωργία Βασιλειάδου (φωτο) και την νεαρή τυχερή αναγνώστρια Λίλα η οποία επιλέγει τον Ίκαρο Κανελλόπουλο (με τα γυαλιά).

Ο «Ίκαρος» όπως έγινε γνωστός, υπήρξε ένας από τους καλύτερους κονφερασιέ της εποχής με γνωστές ραδιοφωνικές εκπομπές και ο πρώτος παρουσιαστής τηλεπαιχνιδιών της ελληνικής τηλεόρασης.

Η συνάντηση των δύο αναγνωστών με τους καλλιτέχνες θα γίνει στο Μαρούσι στο σπίτι της κόρης της ηθοποιού (φωτο δεξιά) καθώς το δικό της επισκευάζεται.

Η Γεωργία Βασιλειάδου φορώντας κοντό σορτσάκι (ίσως πρώτη φορά σε φωτογραφία), θα ρωτήσει τον μικρό θαυμαστή τον λόγο που επέλεξε την ίδια και όχι μια νεότερη και ομορφότερη ηθοποιό, με εκείνον ενθουσιασμένο και συγκινημένο να απαντά πως μέσα από τις ταινίες της μαζί με την οικογένεια του απολαμβάνει απίστευτες στιγμές χαράς και γέλιου.

Στην συνέχεια όλοι μαζί θα απολαύσουν μια υπέροχη βόλτα με το κόκκινο αυτοκίνητο που οδηγεί ο σοφέρ της, με τους περαστικούς να την αναγνωρίζουν και να τους χαιρετούν.

Οι εκδηλώσεις θαυμασμού, αγάπης και λατρείας πολλές φορές σε καλλιτέχνες εκείνης της εποχής, υπήρξε πραγματικά κάτι το μοναδικό και το ασύλληπτο, αποτελώντας για τους ίδιους μια μεγάλη επιβράβευση των κόπων, των προσπαθειών και της κατάθεσης της ψυχής τους στο σανίδι και το πανί.»

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση:

View this post on Instagram

Το γνωστό περιοδικό "Πρώτο" από την κυκλοφορία του τον Ιούνιο του 1960 και για μια δεκαετία θα μεσουρανήσει φιλοξενώντας εξώφυλλα, συνεντεύξεις και αφιερώματα από τα μεγαλύτερα αστέρια της εποχής με πολλά από τα τεύχη του να γίνονται κυριολεκτικά ανάρπαστα. Για να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των αναγνωστών θα δημιουργήσει πρωτότυπους διαγωνισμούς με κύριο εμπνευστή τον γνωστό δημ/φο και κορυφαίο κοσμικογράφο της εποχής Δημήτρη Λιμπερόπουλο. Σε έναν από αυτούς με τίτλο "Ένα απόγευμα με τα αγαπημένα σας αστέρια", κάθε εβδομάδα ένας τυχερός αναγνώστης θα βρεθεί στο σπίτι του αγαπημένου του καλλιτέχνη για να τον γνωρίσει από κοντά και να συνομιλήσει μαζί του. Στην φωτο αριστερά (κέντρο), ο διοργανωτής Δημήτρης Λιμπερόπουλος με τον νεαρό τυχερό αναγνώστη Δημήτρη που επιθυμεί να γνωρίσει από κοντά την αγαπημένη ηθοποιό Γεωργία Βασιλειάδου (φωτο) και την νεαρή τυχερή αναγνώστρια Λίλα η οποία επιλέγει τον Ίκαρο Κανελλόπουλο (με τα γυαλιά). Ο "Ίκαρος" όπως έγινε γνωστός, υπήρξε ένας από τους καλύτερους κονφερασιέ της εποχής με γνωστές ραδιοφωνικές εκπομπές και ο πρώτος παρουσιαστής τηλεπαιχνιδιών της ελληνικής τηλεόρασης. Η συνάντηση των δύο αναγνωστών με τους καλλιτέχνες θα γίνει στο Μαρούσι στο σπίτι της κόρης της ηθοποιού (φωτο δεξιά) καθώς το δικό της επισκευαζεται. Η Γεωργία Βασιλειάδου φορώντας κοντό σορτσάκι (ίσως πρώτη φορά σε φωτογραφία), θα ρωτήσει τον μικρό θαυμαστή τον λόγο που επέλεξε την ίδια και όχι μια νεότερη και ομορφότερη ηθοποιό, με εκείνον ενθουσιασμένο και συγκινημένο να απαντά πως μέσα από τις ταινίες της μαζί με την οικογένεια του απολαμβάνει απίστευτες στιγμές χαράς και γέλιου. Στην συνέχεια όλοι μαζί θα απολαύσουν μια υπέροχη βόλτα με το κόκκινο αυτοκίνητο που οδηγεί ο σοφέρ της, με τους περαστικούς να την αναγνωρίζουν και να τους χαιρετούν. Οι εκδηλώσεις θαυμασμού, αγάπης και λατρείας πολλές φορές σε καλλιτέχνες εκείνης της εποχής, υπήρξε πραγματικά κάτι το μοναδικό και το ασύλληπτο, αποτελώντας για τους ίδιους μια μεγάλη επιβράβευση των κόπων, των προσπαθειών και της κατάθεσης της ψυχής τους στο σανίδι και το πανί.#arisloupasis#greekactors#greekactress#greekcinema#greektheater#vintagegreece#vintagemovies#greeklegends#oldactors

A post shared by Aris Loupasis (@arisloupasis) on

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024