Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΣΥΡΙΖΑ σε Πέτσα: Αντί να ζητάτε την διαγραφή Παππά να διευρύνετε το κατηγορητήριο

ΣΥΡΙΖΑ σε Πέτσα: Αντί να ζητάτε την διαγραφή Παππά να διευρύνετε το κατηγορητήριο

Τι απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ στον κυβερνητικό εκπρόσωπο. Πυρά και για τη λίστα με τις χρηματοδοτήσεις των ΜΜΕ, ζητεί τη δημοσιοποίησή της το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου περί διαγραφής του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Παππά απαντά ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωσή του, ζητώντας από τη ΝΔ να διευρύνει το κατηγορητήριο της Προανακριτικής και να τον συμπεριλάβει.

«Θα προτείναμε στον εκπρόσωπο της κυβέρνησης, που φέρνει στη Βουλή παράνομες ηχογραφήσεις και τις ερμηνεύει κατά το δοκούν, όταν μιλά για “παρακράτος” και ζητά διαγραφές, να είναι λίγο πιο προσεκτικός», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και επισημαίνει:

«Ειδικά όταν το πανελλήνιο πλέον γνωρίζει πως ο ίδιος καλύπτεται από τον κ. Μητσοτάκη, αν και φέρει όχι μόνο πολιτικές αλλά και ποινικές ευθύνες, για την εν κρυπτώ χρηματοδότηση με δημόσιο χρήμα ανύπαρκτων ΜΜΕ, τη λίστα των οποίων αρνείται να δώσει στη δημοσιότητα. Σε ό,τι δε αφορά την ουσία, αντί η ΝΔ να ζητά τη διαγραφή του κ. Παππά, αφού κόπτεται τόσο πολύ, ας διευρύνει η ίδια το κατηγορητήριο και ας τον συμπεριλάβει».

Διαγραφή Παππά ζητεί η κυβέρνηση

Νωρίτερα, με δήλωσή του ο Στέλιος Πέτσας ζητούσε από τον ΣΥΡΙΖΑ να διαγράψει το Νίκο Παππά έπειτα από τη δημοσιοποίηση του ηχητικού με τη συνομιλία του ίδιου με τον επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή.

«24 ώρες μετά την αποκάλυψη ενός αδίστακτου παρακράτους επί των ημερών της διακυβέρνησής του ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να σιωπά. Τα ερωτήματα, όμως, είναι αμείλικτα . Γνώριζε την ύπαρξη παρακράτους ο κ. Τσίπρας; Αν ναι τι έκανε γι αυτό; Ενημερώθηκε από τον κ. Παππά τότε υπουργό Επικρατείας της κυβέρνησής του και πιο στενό του συνεργάτη; Σε κάθε περίπτωση ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού στους κανόνες της Δημοκρατίας οφείλει να διαγράψει άμεσα τον κ. Παππά από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και να δώσει εξηγήσεις στον ελληνικό λαό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Sports in

Παρτιζάν – Ολυμπιακός 69-74: Τεράστια νίκη στο Βελιγράδι και βήμα τετράδας!

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε ακόμα και στο -13, αλλά με αντεπίθεση διαρκείας γύρισε τούμπα το παιχνίδι και πέτυχε μια σπουδαία νίκη στη μάχη για την τετράδα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024