
Αντιδράσεις για το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ που στοχοποιεί δημοσιογράφους
Πολιτικά κόμματα και δημοσιογραφικές ενώσεις εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους για το σποτάκι του ΣΥΡΙΖΑ, με το οποίο όλοι οι δημοσιογράφοι φέρονται να έχουν λάβει αδικαιολογήτως χρήματα από την ενημερωτική καμπάνια του κορoναϊού.
Πολιτικά κόμματα και δημοσιογραφικές ενώσεις εκφράζουν τον αποτροπιασμό τους για το σποτάκι του ΣΥΡΙΖΑ, με το οποίο όλοι οι δημοσιογράφοι φέρονται να έχουν λάβει αδικαιολογήτως χρήματα από την ενημερωτική καμπάνια του κορoναϊού.
Θύελλα αντιδράσεων προκαλεί το σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, που στοχοποιεί το σύνολο του δημοσιογραφικού κόσμου και τσουβαλιάζει τα μέσα ενημέρωσης για εξαγορά ειδήσεων
Έντονη ήταν η αντίδραση της ΕΣΗΕΑ, που απέστειλε επιστολή στον Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, Πάνο Σκουρλέτη, καταδικάζοντας τη καμπάνια, ενώ αιχμηρές είναι και οι αναρτήσεις του δημοσιογραφικού κόσμου για τη καμπάνια ΣΥΡΙΖΑ.
Το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει το σποτ σατιρικό, με την Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Όλγα Γεροβασίλη, να κρατά αποστάσεις για το διαφημιστικό μήνυμα, μιλώντας στο «MEGA Σαββατοκύριακο».
Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η Φώφη Γεννηματά, κάνοντας λόγο για απαράδεκτη και ισοπεδωτική λογική, ενώ η αντιπαράθεση ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για τα διαφημιστικά σποτάκια αναμένεται να έχει και συνέχεια.
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (7/4): Δράση με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό στην Ευρωλίγκα και Champions League
- Βασίλης Μάγγος: Αρχίζει η δίκη των αστυνομικών για τον ξυλοδαρμό και τα βασανιστήρια – «Να μη φιμωθεί η φωνή μας»
- Κίνηση: Καθυστερήσεις στον Κηφισό – Πού αλλού υπάρχουν προβλήματα
- Χρήστος Λούλης: Όταν ήταν 20 χρόνων και έπαιξε στο Ρουκ Ζουκ με τη Μαίρη Μηλιαρέση
- Ντέρμπι πρωτιάς ο Ολυμπιακός με τη Ρεάλ, κρίσιμο ματς και ο Παναθηναϊκός στη Βαρκελώνη
- Πάνω από τα 110 δολάρια το πετρέλαιο με φόντο τις απειλές Τραμπ απέναντι στο Ιράν