Ρεάλ Μαδρίτης : Ο Μπενζεμά ξεπέρασε σε γκολ τον μεγάλο Πούσκας
Ο Καρίμ Μπενζεμά με τα δυο τέρματα απέναντι στη Βαλένθια έφτασε τα 243 με τη φανέλα της Ρεάλ, ξεπερνώντας τον θρυλικό, Φέρεντς Πούσκας, καθώς ο «στρατηγός»... σταμάτησε στα 242.
Ο Καρίμ Μπενζεμά έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομα του με την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γάλλος επιθετικός, αγωνίζεται στους «μερένχες» από το 2009 και συμπληρώνει 11 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην ομάδα, γεγονός σπάνιο για το κορυφαίο επίπεδο στο σύγχρονο ποδόσφαιρο.
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018, παραμένει ένας από τους βασικούς «πυλώνες» της ομάδας, όπως απέδειξε για άλλη μία φορά εχθές (18/6) σκοράροντας δις στο 3-0 επί της Βαλένθια, ένα αποτέλεσμα που κρατά τους Μαδριλένους σε απόσταση μόλις δύο βαθμών από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα.
Με αυτά τα δύο τέρματα, ο Μπενζεμά έφθασε στα 243 με την φανέλα της Ρεάλ, ξεπερνώντας τον θρυλικό, Φέρεντς Πούσκας, καθώς ο «στρατηγός»… σταμάτησε στα 242. Πλέον, ο Γάλλος στράικερ, βρίσκεται στην πέμπτη θέση του καταλόγου με τους κορυφαίους σκόρερ στην Ιστορία των Μαδριλένων, όπου δεσπόζει ο Κριστιάνο Ρονάλντο με 450 (!) γκολ.
Η κορυφαία δεκάδα των σκόρερ στην Ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης, όπως την παρουσιάζει το γαλλικό περιοδικό «France Football», έχει ως εξής:
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.