Πελώνη : Αποκλειστικό προνόμιο του πρωθυπουργού οι επιλογές του ανασχηματισμού
Η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη επανέλαβε τη δήλωση του πρωθυπουργού: «Τις αποφάσεις μου τις παίρνω στο βουνό, τώρα είναι καλοκαίρι»
Ο χρόνος και οι επιλογές του ανασχηματισμού είναι αποκλειστικό προνόμιο του πρωθυπουργού, δήλωσε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.
Μιλώντας στον ρ/σ Σκάι η κ. Πελώνη πρόσθεσε ότι κάποια στιγμή θα γίνουν οι διορθωτικές κινήσεις για τις οποίες είχε μιλήσει ο πρωθυπουργός στο Ισραήλ, επισημαίνοντας ωστόσο τη δήλωση του πρωθυπουργού: «Τις αποφάσεις μου τις παίρνω στο βουνό, τώρα είναι καλοκαίρι».
Αναφερόμενη στην αυριανή σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης εξέφρασε την ελπίδα να συμφωνηθεί μέχρι τον Ιούλιο το σχέδιο ανάκαμψης της ευρωπαϊκής οικονομίας μετά την πανδημία.
- Βρετανία: Η κυβέρνηση εξετάζει τις επιλογές της για ανάπτυξη ναρκαλιευτικών στον Κόλπο
- ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε πανεπιστήμιο στη Βιρτζίνια – Πληροφορίες για έναν νεκρό
- Νίκος Ζήσης: «Δεν υπήρχαν εγωισμοί στην Εθνική του 2005 – Γι’ αυτό κερδίζαμε» (vid)
- ΠΑΟΚ: Έπεσαν οι υπογραφές για το Καυτανζόγλειο – Αυτά προβλέπει η συμφωνία
- Κατέθεσε ο λογιστής του Έπσταϊν: Ποιοι πλήρωναν τον χρηματιστή, τι είπε για Τραμπ και τι ήξερε για τα θύματα
- Σημαντικές ζημιές στην Ιερά Μονή Παναγίας Σπηλιάς από τον σεισμό στην Καρδίτσα
