Ποιος κάνει τον «λαγό» του Αλέξη Τσίπρα στον δρόμο της σοσιαλδημοκρατίας;
Όλοι οι δρόμοι δείχνουν... τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία που ζυγώνει και που θα σηματοδοτήσει μια σειρά εξελίξεων
Όλοι οι δρόμοι δείχνουν… τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία που ζυγώνει και που θα σηματοδοτήσει μια σειρά εξελίξεων. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου ορίζει μια διακεκαυμένη ζώνη, χωρίς να έχει ακόμη προσδιοριστεί ακριβώς η ημερομηνία, καθώς μια σειρά ζυμώσεων, εισηγήσεων και συγκρούσεων θα επανεκκινήσουν με ορίζοντα τον μετασχηματισμό του κόμματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες στην εν λόγω ΚΕΑ δεν θα υπάρξει μόνον η πρόταση του νέου ονόματος του κόμματος, δηλαδή του δεύτερου συνθετικού (Προοδευτική Συμμαχία) που θα συνοδεύει το brand ΣΥΡΙΖΑ.
Θα γίνει και ένα κάλεσμα για τη συγκρότηση της προοδευτικής παράταξης. Και όλα αυτά σε ένα φόντο όπου η αξιωματική αντιπολίτευση αναζητεί τον βηματισμό της και που όλες οι πρόσφατες δημοσκοπήσεις δημιουργούν πονοκεφάλους στην Κουμουνδούρου. Βεβαίως, στον δρόμο για τις εξελίξεις, υπάρχουν δύο νέα δεδομένα που έχουν τη δική τους αυτοτελή αξία για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ.
- Αληθινό παιχνίδι του Στέμματος: «Γoυίλιαμ εναντίον Χάρι και στη μέση η απρόθυμη να συμφιλιώσει Μίντλετον»
- Η Μπάγερν έβαλε τέλος στα… όνειρα της Λίβερπουλ για Ολίσε
- Παρίσταναν τους ηλεκτρολόγους και εξαπατούσαν πολίτες σε όλη την Αττική – Δύο συλλήψεις
- Αλέξης Τσίπρας: Η «Ιθάκη» στη Λάρισα – Η νέα γενιά στο προσκήνιο, η ασφάλεια και ο πρωτογενής τομέας στο επίκεντρο
- Πάτρα: Νεκρές εντοπίστηκαν δύο αδελφές στο σπίτι τους
- Αλέξης Τσίπρας: Οι «σταθμοί» της επίσκεψης στη Λάρισα – Η επιστροφή στην κοινωνική δράση

