Δεν έχει τέλος, όπως φαίνεται, η ανυπακοή των πολιτών που διοργανώνουν ή συμμετέχουν σε κρυφά πάρτι, παρά τις συστάσεις των ειδικών για την αποφυγή της πολυκοσμίας υπό το φόβο μιας αναζωπύρωσης της πανδημίας του κοροναϊού.

Μετά τη Μύκονο, τα κρυφά πάρτι σε βίλες έφτασαν και στη Ρόδο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του dimokratiki.gr, ήδη τις τελευταίες δύο εβδομάδες, έχουν διοργανωθεί στο νησί πάρτι, στα οποία μάλιστα για να μπεις, οι διοργανωτές αποστέλλουν ειδικό κωδικό στο κινητό του προσκεκλημένου.

Ο κωδικός χρησιμοποιείται για την είσοδο στις πολυτελείς βίλες οι οποίες ενοικιάζονται για το σκοπό αυτό.

Οι απίστευτοι τρόποι για να μην τους «τσακώσουν»

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε κάποια πάρτι υπάρχει αντίτιμο που καταβάλλεται κατά την είσοδο με τη χρήση και του κωδικού, σε κάποιες άλλες περιπτώσεις ο καλεσμένος αντί για αντίτιμο φέρνει μαζί του αλκοόλ.

Όπως προκύπτει, ενοικιάζονται βίλες κατά κύριο λόγο απομονωμένες, ώστε να μη γίνει αντιληπτό το πάρτι από την προσέλευση κόσμου και από τη δυνατή μουσική και φυσικά δεν τηρείται κανένα μέτρο ασφαλείας και προσωπικής προστασίας.

Τέτοιου είδους πάρτι γίνονται ολοένα και πιο συχνά ανά την Ελλάδα, ενώ υπάρχουν πολλά μαγαζιά που δέχονται πρόστιμα, ακόμα και λουκέτα ως απόρροια της παραβίασης των αυστηρών περιοριστικών μέτρων.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο