Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τρέχει να προλάβει ο Ντιμπάλα

Τρέχει να προλάβει ο Ντιμπάλα

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν βρίσκεται στο επίπεδο που επιθυμεί, διότι ταλαιπωρήθηκε με τον κοροναϊό που τον άφησε πίσω σε φυσική κατάσταση.

Ο Πάολο Ντιμπάλα κάνει αγώνα δρόμου για να βρίσκεται στη διάθεση του Μαουρίσιο Σάρι, για το παιχνίδι των ημιτελικών κυπέλλου με τη Μίλαν. Τέσσερις είναι οι φορές που είδε το τεστ για τον Covid-19. Ταλαιπωρήθηκε αρκετά αφού δεν μπορούσε να συμμετάσχει στις προπονήσεις της ομάδας του και έμεινε πίσω όσον αφορά την ετοιμότητα του, για ένα τόσο απαιτητικό ματς.

Σε επικοινωνία που είχε με τον Ντελέ Άλι της Τότεναμ κατά τη διάρκεια μιας αναμέτρησης στο FIFA, ο άσσος της Γιουβέντους μίλησε για τα όσα πέρασε:«Δεν είμαι ακόμα στο 100% όπως θα ήθελα για να παίξω, μετά τον κορονοϊό που έπρεπε να καταπολεμήσω. Μακάρι σύντομα να μπορέσουμε να προσφέρουμε χαρά στον κόσμο που περιμένει το ποδόσφαιρο πως και πως…».

Η θέληση του Πάολο Ντιμπάλα να επιστρέψει είναι μεγάλη και θέλει να βοηθήσει την ομάδα του να κατακτήσει τους στόχους της.

Sports in

Μπράιτον – Άστον Βίλα 1-0: Ήττα για τους «Villans» πριν τον Ολυμπιακό, έχασαν και τον Ρότζερς

Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η Άστον Βίλα έχασε με 1-0 από την Μπράιτον στο «AMEX» ενώ είδε τον Ρότζερς να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024