Στην αναμονή αρκετά παιδιά για εγχείρηση καρδιάς στο Παίδων «Αγία Σοφία»
Τα προβλήματα που έχουν καταγραφεί από τη μετατροπή της καρδιολογικής μονάδας του Παίδων «Αγία Σοφία» σε μονάδα αναφοράς για Covid-19 σημείωσε ο διευθυντής της κλινικής, Γιώργος Καλαβρουζιώτης
Τα προβλήματα που έχουν καταγραφεί από τη μετατροπή της καρδιολογικής μονάδας του Παίδων «Αγία Σοφία» σε μονάδα αναφοράς για Covid-19 σημείωσε ο διευθυντής της κλινικής, Γιώργος Καλαβρουζιώτης.
Μιλώντας στο «MEGA Mag» ο παιδοκαρδιοχειρουργός αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η μονάδα παραμένει εκτός λειτουργίας για πέντε μήνες και πως είναι το μοναδικό στο Εθνικό Σύστημα Υγείας που καλύπτει όλη τη χώρα.
«Όλα τα περιστατικά πάνε στο Ωνάσειο ή στα άλλα ιδιωτικά νοσοκομεία, ωστόσο μόνο το Παίδων μπορεί να καλύψει συνολικά την υγεία των παιδιών» σημείωσε ο κ. Καλαβρουζιώτης, προσθέτοντας ότι «δεν έχουμε εικόνα για το πότε θα ανοίξει η μονάδα».
«Υπάρχουν παιδιά που χρειάζονται άμεσα χειρουργείο, ωστόσο η λύση της Πολιτείας δεν περιλαμβάνει το «Αγία Σοφία»» κατέληξε ο κ. Καλαβρουζιώτης.
- Μεξικό: Νεκροί τουλάχιστον 5 από τους 10 εργαζόμενους καναδικής εταιρείας που είχαν απαχθεί
- Πως η Ρωσία δίνει προτεραιότητα εναντίον των χειριστών drone και σε επιθέσεις στα μετόπισθεν βγαίνοντας κερδισμένη
- Δυτική Οχθη: Ο Τραμπ αντιτίθεται στην προσάρτησή της στο Ισραήλ
- Τα ιατρικά fake news είναι πιο πιθανό να ξεγελάσουν την τεχνητή νοημοσύνη αν η πηγή παρουσιάζεται ως αυθεντία
- Τουρκία: Ενεργειακές συμφωνίες με 5 χώρες, Exxon και Chevron, βλέπει η Τουρκίγε
- Ειρηνικός: Νέο πλήγμα των ΗΠΑ κατά ταχύπλοου με 2 νεκρούς – Κάλεσαν και το λιμενικό να διασώσει επιζώντα