Αλλαγές στη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της ανωνύμου εταιρείας «Ελευσίνα 2021 Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης» από χθες, Τετάρτη.

Ο δήμαρχος Ελευσίνας αναλαμβάνει χρέη αντιπροέδρου στη θέση του Ιωάννη Εριφυλλίδη, ενώ τις θέσεις των Ιωάννα Δρέττα και Δέσποινα Οικονόμου κατέλαβαν ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ελευσίνας, Ευάγγελος Λίγγος και ο έμπειρος επί οικονομικών θεμάτων και επί σειρά ετών προϊστάμενος της διεύθυνσης οικονομικών υποθέσεων του Υπουργείου Πολιτισμού, Γεώργιος Λιόντος.

Μία από τις πρώτες αποφάσεις που θα κληθεί να λάβει το νέο Δ.Σ. είναι σε ποιον/α θα αναθέσει τα καθήκοντα καλλιτεχνικού διευθυντή της διοργάνωσης, θέση κομβικής σημασίας που παραμένει κενή.

Να υπενθυμίσουμε ότι όπως είχαν αποκαλύψει αποκλειστικά ΤΑ ΝΕΑ υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο λόγω της πανδημίας του κοροναϊού οι εκδηλώσεις  της Ελευσίνας Πολιτιστικής Πρωτεύουσας να μετατεθούν για κάποια από τις επόμενες χρονιές, εφόσον συμφωνήσουν τα αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα.

Μια τέτοια εξέλιξη θα προσφέρει ανάσα χρόνου στη διοργάνωση, ώστε να προχωρήσει στα έργα υποδομής δεδομένου ότι στην πρόοδο των οποίων σημειώνεται μεγάλη καθυστέρηση.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο