Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το in.gr στην πρώτη drive in συναυλία στη Γλυφάδα με τη Νατάσα Θεοδωρίδου

Το in.gr στην πρώτη drive in συναυλία στη Γλυφάδα με τη Νατάσα Θεοδωρίδου

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, μαζί με τον Παντελή Καναράκη και άλλους τραγουδιστές έκπληξη πραγματοποίησαν την πρώτη συναυλία στη χώρα μετά από δύο και πλέον μήνες, μπροστά σε... εκατοντάδες αυτοκίνητα

Μπορεί ο κοροναϊός να έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή μας, ωστόσο όπως λένε και οι Queen «The show must go on».

Από τα μέσα Μαρτίου έως και τα τέλη Μαΐου κλειστήκαμε μέσα και ξεχάσαμε λέξεις όπως «συναυλία», «θέατρο» και «κινηματογράφος».

Όμως τώρα το καλοκαίρι είναι επισήμως εδώ και στην Ελλάδα το καλοκαίρι σημαίνει διασκέδαση. Και εκεί που νομίζαμε ότι διασκέδαση και μέτρα προστασίας δεν πάνε μαζί, η απάντηση μας ήρθε από το… παρελθόν!

Πρόκειται για τον διαχρονικό drive in κινηματογράφο, ο οποίος για τους περισσότερους από εμάς είναι κάτι που βλέπουμε μόνο στις αμερικανικές ταινίες από τη δεκαετία του ‘50 και έπειτα.

Αυτό από χθες άλλαξε. Η χώρα μας απέκτησε το δικό της drive in. Και μάλιστα η πρεμιέρα δεν έγινε με την προβολή κινηματογραφικής ταινίας, αλλά με μια συναυλία.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, μαζί με τον Παντελή Καναράκη και άλλους τραγουδιστές έκπληξη πραγματοποίησαν την πρώτη συναυλία στη χώρα μετά από δύο και πλέον μήνες, μπροστά σε… εκατοντάδες αυτοκίνητα.

Έτσι λοιπόν, το drive in όχι μόνο αναβιώνει, αλλά έρχεται να μας δείξει ότι υπάρχει τρόπος να διασκεδάσεις όπως παλιά, μένοντας ταυτόχρονα ασφαλής από τον κοροναϊό.

Βρεθήκαμε στην πρώτη drive in συναυλία στην Ελλάδα και η εμπειρία ήταν εξαιρετική.

Το βράδυ της Τρίτης 2 Ιουνίου η Νατάσα Θεοδωρίδου άνοιξε τις εκδηλώσεις του 1ου Drive In Festival που διοργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας. στο Α’ Δημοτικό Στάδιο κάτω από το Γκολφ.

Η είσοδος ήταν ελεύθερη και αντί εισιτηρίου συγκεντρώθηκαν, όπως κάθε χρονιά, τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του Δήμου Γλυφάδας.

Δημοσιεύτηκε από Natasa Theodoridou στις Τρίτη, 2 Ιουνίου 2020

Η εμπειρία

Χωρίς να έχει τίποτα να ζηλέψει από τις υπόλοιπες συναυλίες στην… προ κοροναϊού εποχή, η drive in συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου δικαίωσε όλες τις προσδοκίες.

Περισσότερα από 280 αυτοκίνητα παρκαρισμένα, με την απαραίτητη απόσταση, το ένα δίπλα στο άλλο γέμισαν το Δημοτικό Στάδιο της Γλυφάδας και οι κόρνες, αντί χειροκροτημάτων, σήμαναν την έναρξη του πιο ιδιαίτερου καλοκαιριού της ζωής μας!

Πρόκειται για μια νέα εμπειρία σε μια χώρα που η διασκέδαση έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές. Όμως οι καταστάσεις μας επιτάσσουν να αλλάξουμε και αυτό ακριβώς θα κάνουμε.

Άλλωστε δεν υπάρχει τίποτα που κάναμε στις κλασικές συναυλίες και να μην μπορούμε να κάνουμε εδώ. Για παράδειγμα, μπορούμε να απολαύσουμε το πρόγραμμα καθισμένοι μέσα στο αυτοκίνητό μας, κρατώντας το ποτό που εμείς οι ίδιοι έχουμε αγοράσει, γλιτώνοντας τις τιμές «φαρμακείου» ενός κυλικείου. Μπορούμε επίσης να βγούμε από το όχημά μας και στον ειδικά περιφραγμένο χώρο που μας αναλογεί να χορέψουμε… μέχρι τελικής πτώσεως. Μπορούμε ακόμα να κάτσουμε αγκαλιά με το έτερον μας ήμισυ πάνω στο καπό του αυτοκινήτου σε μια άκρως ρομαντική στιγμή.

Το μόνο μειονέκτημα είναι ο περιορισμένος αριθμός ανθρώπων. Ωστόσο, έχουν ήδη ανακοινωθεί περισσότεροι drive in χώροι και εφόσον τα πρώτα στάδια του εγχειρήματος αυτού, στεφθούν με επιτυχία, είναι θέμα χρόνου να δούμε ακόμα περισσότερους νέους χώρους, ώστε να γίνει πράξη το «όλοι οι καλοί χωράνε».

Εν κατακλείδι, είτε είσαι αυτός που του αρέσει να διασκεδάζει καθισμένος με ένα ποτό στο χέρι, είτε ανήκεις σε αυτούς που δεν κάθονται ούτε για να πάρουν ανάσα όταν βγαίνεις έξω, είτε ανήκεις οπουδήποτε ενδιάμεσα σε αυτά τα δύο άκρα, η drive in συναυλία έχει αυτό που ψάχνεις.

Σειρά έχει η αναβίωση του drive in κινηματογράφου και γιατί όχι… μια πρωτοπορία: το drive in θέατρο!

Sports in

LIVE: Τενερίφη – Περιστέρι

Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Τενερίφη – Περιστέρι για τον ημιτελικό του Final Four του Basketball Champions League. Tηλεοπτικά από Cosmote Sports 4.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024