Αγωνιστική παρέμβαση στα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων στην οδό Σταδίου πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στον τουρισμό και τον επισιτισμό οι οποίοι αντιδρούν στα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι εισήλθαν στο κτίριο τρέχοντας και φωνάζοντας συνθήματα ζητώντας παράλληλα να συναντηθούν με τους αρμόδιους της Ομοσπονδίας.

Νωρίτερα οι εργαζόμενοι, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Συνδικάτου Εργατοϋπαλλήλων Επισιτισμού – Τουρισμού και Ξενοδοχείων Ν. Αττικής, συγκεντρώθηκαν έξω από το υπ. Εργασίας, απαιτώντας να στηριχτούν οι εργαζόμενοι του κλάδου. Όταν δεν τους δέχτηκε εκπρόσωπος του υπουργείου, οι εργαζόμενοι «μετέφεραν» την κινητοποίηση στα γραφεία της Ομοσπονδίας Ξενοδόχων.

Από τα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, οι εργαζόμενοι στον Επισιτισμό – Τουρισμό και τα Ξενοδοχεία, μετέβησαν εκ νέου στο υπ.΄Εργασίας καθώς ενημερώθηκαν, ότι θα τους δεχτεί τελικά εκπρόσωπος του υπουργείου.

Οι εργαζόμενοι παραμένουν στην είσοδο του υπουργείου αναμένοντας την συνάντηση αντιπροσωπείας τους με τον εκπρόσωπο του υπουργείου, προκειμένου να θέσουν τα αιτήματά τους.

Οι εργαζόμενοι στον επισιτισμό -τουρισμό, προγραμματίζουν συλλαλητήριο στο Σύνταγμα στις 28 Μαΐου στις 11 το πρωί.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο