Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρήξη χιαστών ο Μαρκάνο, μπαίνει στο χειρουργείο

Ρήξη χιαστών ο Μαρκάνο, μπαίνει στο χειρουργείο

Ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού τραυματίστηκε στην προπόνηση της Πόρτο και όπως έδειξαν οι εξετάσεις, έχει υποστεί ρήξη έσω χιαστού στο δεξί του γόνατο

Ατυχος στάθηκε ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού και νυν της Πόρτο, Ιβάν Μαρκάνο, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στην προπόνηση των Δράκων και θα χρειαστεί να παραμείνει στα… πιτς για τους επόμενους έξι μήνες.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό το βράδυ της Πέμπτης, ο Ισπανός μπακ υπέστη ρήξη έσω χιαστού στο δεξί του γόνατο και θα υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση, για να αποκατασταθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Ο 32χρονος, που αγωνίζεται πλέον κυρίως ως κεντρικός αμυντικός, θα χάσει το υπόλοιπο κομμάτι της σεζόν, αλλά και την προετοιμασία για τη νέα σεζόν, ενώ το συμβόλαιό του με την Πόρτο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Μαρκάνο πριν τη διακοπή των διοργανώσεων, λόγω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού, ήταν από τα βασικά στελέχη της Πόρτο, έχοντας 37 συμμετοχές με 6 γκολ και 1 ασίστ.

Στον Ολυμπιακό έπαιξε δύο φορές ως δανεικός, αρχικά από την Βιγιαρεάλ και στη συνέχεια από την Ρούμπιν Καζάν, έχοντας συνολικά 53 συμμετοχές με 6 γκολ και 4 ασίστ σε 4.295 λεπτά.

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024