Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κασάμι: «Μου λείπει το Καραϊσκάκη, θα δούμε αν θα γυρίσω…»

Κασάμι: «Μου λείπει το Καραϊσκάκη, θα δούμε αν θα γυρίσω…»

Αναψε... φωτιές ο Ελβετός μέσος, ο οποίος τόνισε ότι του λείπει το Καραϊσκάκη και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής στο μεγάλο λιμάνι

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον Ολυμπιακό άφησε ο Παϊτίμ Κασάμι σε ανάρτησή του στα social media, με τον Ελβετό μέσο να αναπολεί τις στιγμές που έζησε στο Καραϊσκάκη με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο 27χρονος μέσος ζήτησε από τους ακόλουθούς του στο instagram να του κάνουν ερωτήσεις, με αρκετές εξ αυτών να είναι από οπαδούς του Ολυμπιακού. Η μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε ήταν εάν θα ήθελε να γυρίσει στην ομάδα του μεγάλου λιμανιού, με τον Παϊτίμ Κασάμι να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του στους Πειραιώτες.

«Θα δούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ελβετός, ενώ σε ερώτηση για το αν του λείπει το Καραϊσκάκη, απάντησε: «Ναι, πάρα πολύ». Ερωτηθείς για το ποιο ήταν το αγαπημένο του ματς με τη φανέλα του Ολυμπιακού, απάντησε το παιχνίδι με την Γιουβέντους για το Champions League, στο οποίο μάλιστα είχε πετύχει το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση (1-0).

Ο Κασάμι, ο οποίος στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν μένει ελεύθερος από τη Σιόν, αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό από το 2014 ως το 2016. Σε αυτό το διάστημα πραγματοποίησε 66 συμμετοχές και είχε 9 γκολ. Αξίζει να σημειώσουμε ότι για τον διεθνή άσο έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον η Φενερμπαχτσέ, η οποία μάλιστα εμφανιζόταν από τους Τούρκους έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στην πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024