Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παύλος Ορκόπουλος : Η δημόσια εξομολόγηση για τα 43 χρόνια έρωτα

Παύλος Ορκόπουλος : Η δημόσια εξομολόγηση για τα 43 χρόνια έρωτα

Ο Παύλος Ορκόπουλος αποκάλυψε τι γράφει το ραβασάκι που αφήνει κάθε πρωί στην σύζυγό του

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (20/5) ο γνωστός ηθοποιός, Παύλος Ορκόπουλος αποκαλύπτοντας άγνωστε πτυχές της επαγγελματική και προσωπικής του ζωής.

Το ταξίδι στην υποκριτική και ο έρωτας με τη σύζυγό του

Το ταξίδι στην υποκριτική το ξεκίνησε με συνοδοιπόρο τη σύζυγό του Νίκη Χατζίδου, «δυο ερωτευμένα πλάσματα», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παύλος Ορκόπουλος, που ήθελαν να κάνουν το πάθος τους και επάγγελμα.

«Ξεκινήσαμε τη δεκαετία του 70 δύο ερωτευμένα πλάσματα και είπαμε να σπουδάσουμε αυτό που κάνουμε ερασιτεχνικά. Ερχόμαστε στην Αθήνα, μπαίνουμε στη σχολή Βεάκη, νοικιάζουμε σπίτι και άρχισα να εργάζομαι στις οικοδομές».

Ο Παύλος Ορκόπουλος αποκάλυψε πως δεν συνεργάστηκε πολύ στην τηλεόραση με τη σύζυγό του, σε αντίθεση με το θέατρο, λόγω της επιλογής της να μη δουλεύει τόσο πολύ λόγω των οικογενειακών υποχρεώσεών της.

Μάλιστα ο ίδιος πρόσθεσε πως και η κόρη τους έγινε ηθοποιός αλλά πλέον μεγαλώνει τα δύο αγοράκια της, στα οποία εκείνος ως παππούς έχει αδυναμία.

Μαζί με την σύζυγό του μετρούν 43 χρόνια κοινής πορείας και αγάπης ενώ ο ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε και μια προσωπική τους ιστορία.

«Συνήθως το ραβασάκι το αφήνω εγώ όταν σηκωθώ πρώτος και της φτιάχνω το καφέ της να τον βρει έτοιμο.

Όταν είμαι εγώ στο σπίτι και έχει ξυπνήσει πρώτη δε μου έχει ραβασάκι, αλλά ξυπνάω και βρίσκω τον καφέ. Το ραβασάκι γράφει: “Κυρία μου ο καφές σας είναι έτοιμος, σας αγαπώ».

Μεγάλος έρωτας και αυτό ήταν η δύναμή μας. Η φαρέτρα ήταν γεμάτη από έρωτα και ενθουσιασμό.

Είχαμε κοινό στόχο και αυτό μας ένωσε. Είναι τώρα γύρω στα 43 χρόνια δεσμός. Είναι υπέροχα. Και περνάει στάδια που αν δε τα ζήσεις δε μπορείς να τα καταλάβεις» εξήγησε ο Παύλος Ορκόπουλος.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε επίσης για τις εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες», αλλά και για τη στιγμή που περιμένουν όλοι οι τηλεθεατές, τον Νέστορα να μαθαίνει ότι ο Κυπραίος είναι ο δολοφόνος του γιου του.

«Είναι πολύ συναρπαστική σειρά! Έγινε αυτή η διακοπή, ευτυχώς συνεχίζεται, κάναμε εξετάσεις όλοι, βγήκαμε όλοι αρνητικοί και ξεκινήσαμε γυρίσματα.

Θα βγει η αλήθεια για τον Θωμά, όλα θα βγουν. Είναι μια σχέση συνταρακτική αυτή, διότι εγώ τον βλέπω σαν γιο μου και αυτός με βλέπει σαν πατέρα και αυτό που συμβαίνει είναι συγκλονιστικό. Αυτή η σχέση θα έχει πολύ… ψωμί, δύσκολες καταστάσεις.

Θα το μάθω ότι ο Κυπραίος σκότωσε το γιο μου, πάρα πολύ σκληρό. Απ’ ότι διαβάζω θα έχει και διάρκεια αυτό, από τη στιγμή που του μπαίνουν οι υποψίες μέχρι να το διαπιστώσει, να το διασταυρώσει, να είναι σίγουρος έχει μια διάρκεια αυτό.

Έρχονται πάρα πολλές εξελίξεις και στους άλλους ρόλους σε βαθμό που δεν φανταζόμαστε», είπε ο Παύλος Ορκόπουλος για τις «Άγριες Μέλισσες».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024