Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Πιτίνο, γενικώς και αορίστως...

Ο Πιτίνο, γενικώς και αορίστως…

Η επιθυμία του Πιτίνο (επί τη βάσει της συμφωνίας του περασμένου Νοεμβρίου) είναι δεδομένη και το δίχως άλλο σεβαστή και κολακευτική.

Φλομώσαμε με τις συνεντεύξεις του Ρικ Πιτίνο τις τελευταίες ημέρες, αλλά θαρρώ πως δεν γίναμε κιόλας σοφότεροι!

Περισσότερο μπερδευτήκαμε για το πώς δέχθηκε να επιστρέψει τον περασμένο Νοέμβριο για να αναλάβει εκ νέου την τεχνική ηγεσία μιας ομάδας που (ο ίδιος παραδέχεται ότι) δεν του άρεσε και δεν ήταν του στυλ του, παρά κατάφερε να ξεδιαλύνει την κατάσταση σχετικά με τη δεύτερη θητεία του στον Παναθηναϊκό.

Αυτή η υπόθεση ούτως ή άλλως έκλεισε και βρίσκεται στο αρχείο, σε αντίθεση με εκείνη που αφορά την εθνική ομάδα…

Πριν από καμιά δεκαριά μέρες ο αμερικανός προπονητής τηλεφώνησε (ο ίδιος) και μίλησε απευθείας και όχι μέσω του εκπροσώπου του με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο. «Δεν αναλύσαμε την παγκόσμια κατάσταση. Τα είπαμε για πέντε λεπτά γενικώς και αορίστως. Θέλει να κοουτσάρει την Εθνική στο Προολυμπιακό Τουρνουά και εμείς από την πλευρά μας ενδιαφερόμαστε να τον έχουμε στον πάγκο, αλλά αυτή τη στιγμή όλα είναι στον αέρα» επιβεβαίωσε τη συνδιάλεξή τους ο πρόεδρος της ΕΟΚ.

Πέραν τούτου ουδέν…

Το Προολυμπιακό Τουρνουά θα διεξαχθεί στα τέλη Ιουνίου του 2021, πάει να πει σε 13 μήνες από τώρα κι αυτό πάλι τελεί υπό αίρεσιν: εάν δεν έχει ανακαλυφθεί το εμβόλιο για τον Covid-19, ενδέχεται (όχι να αναβληθούν ξανά, αλλά) να ακυρωθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Σε αυτή την απευκταία περίπτωση δεν θα συντρέχει λόγος να διεκδικηθούν οι τέσσερις κενές θέσεις του Τουρνουά του μπάσκετ, οπότε χαιρέτα μου τον πλάτανο!

Η επιθυμία του Πιτίνο (επί τη βάσει της συμφωνίας του περασμένου Νοεμβρίου) είναι δεδομένη και το δίχως άλλο σεβαστή και κολακευτική. Στον αντίποδα έχασε πόντους κατά τη δεύτερη θητεία του στον Παναθηναϊκό, αμφισβητήθηκε και βγήκε από τη ζώνη του απυρόβλητου την οποία δημιουργούσε εκ προοιμίου ο θρύλος ενός Hall Of Famer.

Αυτό βεβαίως αποτελεί δευτερεύον ζήτημα. Το πρωτεύον είναι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση και να ξαναγυρίσουν τα σπορ και κυρίως οι ζωές μας στην (καινούργια) κανονικότητα…

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024