Παρλιάρος στο MEGA: Δύσκολη η κατάσταση για τα ζαχαροπλαστεία – Δεν ανεβάζουμε τις τιμές
Προβληματισμός επικρατεί στους επιχειρηματίες της εστίασης σχετικά με το επερχόμενο άνοιγμα των καταστημάτων τους
Προβληματισμός επικρατεί στους επιχειρηματίες της εστίασης σχετικά με το επερχόμενο άνοιγμα των καταστημάτων τους.
Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο ο σεφ ζαχαροπλαστικής, Στέλιος Παρλιάρος, σημείωσε πως οι καινούργιοι κανόνες λειτουργίας των καταστημάτων, δε θα είναι εύκολοι ούτε για τους καταναλωτές ούτε για τους καταστηματάρχες.
«Είναι λίγο δύσκολο και εμπορικά και οικονομικά. Είναι μια αλυσίδα».
Ο κ. Παρλιάρος τόνισε πως η κατάσταση θα είναι πιο δύσκολη το καλοκαίρι, που μέχρι πρότινος έβγαιναν μεγάλες παρέες στα μαγαζιά, ενώ από εδώ και πέρα θα επιτρέπονται λιγοστά άτομα.
«Είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα, αλλά από την άλλη όλες οι παραλίες είναι γεμάτες. Σαν άνθρωποι ξεχνάμε εκείνη την ώρα τη μπορεί να μας συμβεί».
Ο σεφ σημείωσε πως πολλοί επιχειρηματίες της εστίασης σκέφτονται να μην υπακούσουν στα νέα μέτρα λόγω κόστους, ενώ άλλοι θα αυξήσουν τις τιμές των υπηρεσιών τους.
«Στη δική μου περίπτωση, όπως και όλα τα ζαχαροπλαστεία, το καλοκαίρι πέφτει ο τζίρος γιατί δεν είναι η εποχή. Το θέμα είναι ότι εγώ και άλλοι συνάδελφοι δουλεύουν με πάρτι, με γάμους, με γενέθλια τα οποία δε θα γίνουν. Τιμές δεν υπάρχει περίπτωση να χτυπήσουμε».
- Τσάβι: «Δεν αλλάζει κάτι, θα παραμείνω στη Μπαρτσελόνα»
- Η Έλενα Παπαρίζου έκανε Ανάσταση με τα μέλη της ελληνικής αποστολής στη Eurovision
- Πώς αμείβονται οι εργαζόμενοι που θα απασχοληθούν την Κυριακή του Πάσχα
- Ουκρανία: Υποστηρίζει ότι κατέστρεψε 42 ρωσικά άρματα μάχης – «Κόλαση» επί γης για τον στρατό του Πούτιν
- Μεξικό: Δυο νεκροί σε επίθεση εναντίον υποψηφίου στις δημοτικές εκλογές
- Ο «ασθενής» Ραμζάν Καντίροφ, η Ουκρανία και ο Πούτιν