Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ : Επιθετικό πρόβλημα ενόψει πλέι-οφ

ΑΕΚ : Επιθετικό πρόβλημα ενόψει πλέι-οφ

Ο τραυματισμός του Αραούχο δημιουργεί πονοκέφαλο στον Καρέρα ενόψει της έναρξης των πλέι-οφ, με τον Λιβάγια να επιστρατεύεται πιθανότατα για την κορυφή της επίθεσης

Ο Σέρχιο Αραούχο στάθηκε άτυχος, αφού στην προπόνηση της Παρασκευής υπέστη θλάση β’ βαθμού και πρέπει να μείνει εκτός δράσης περίπου ένα μήνα.

Κάτι που σημαίνει πως, αν τα πλέι-οφ ξεκινήσουν στις 6-7 Ιουνίου, ο Αργεντινός δε θα είναι σε θέση να βοηθήσει στα πρώτα παιχνίδια.

Από την άλλη υπάρχει και ο Νέλσον Ολιβέιρα, που ως γνωστόν ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα από τη μέρα που η ΑΕΚ επέστρεψε στις προπονήσεις στα Σπάτα, λόγω του προβλήματος που αντιμετώπισε στους κοιλιακούς.

Ακόμη δεν είναι έτοιμος να μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης ο Πορτογάλος, κάτι που δημιουργεί προβληματισμό στον Μάσιμο Καρέρα.

Ο ιταλός τεχνικός βλέπει ότι στο ξεκίνημα των πλέι-οφ πιθανότατα δε θα έχει στη διάθεσή του κανέναν από τους δύο επιθετικούς του, και η λύση στην οποία αναγκαστικά θα καταφύγει ακούει στο όνομα Μάρκο Λιβάγια.

Ο Κροάτης έχει αγωνιστεί ουκ ολίγες φορές στην κορυφή της επίθεσης, και αν δε γίνει ένα μικρό θαύμα με κάποιον από τους άλλους δύο, θα είναι αυτός που θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στα πρώτα ματς με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024