Ο Σέρχιο Αραούχο στάθηκε άτυχος, αφού στην προπόνηση της Παρασκευής υπέστη θλάση β’ βαθμού και πρέπει να μείνει εκτός δράσης περίπου ένα μήνα.

Κάτι που σημαίνει πως, αν τα πλέι-οφ ξεκινήσουν στις 6-7 Ιουνίου, ο Αργεντινός δε θα είναι σε θέση να βοηθήσει στα πρώτα παιχνίδια.

Από την άλλη υπάρχει και ο Νέλσον Ολιβέιρα, που ως γνωστόν ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα από τη μέρα που η ΑΕΚ επέστρεψε στις προπονήσεις στα Σπάτα, λόγω του προβλήματος που αντιμετώπισε στους κοιλιακούς.

Ακόμη δεν είναι έτοιμος να μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης ο Πορτογάλος, κάτι που δημιουργεί προβληματισμό στον Μάσιμο Καρέρα.

Ο ιταλός τεχνικός βλέπει ότι στο ξεκίνημα των πλέι-οφ πιθανότατα δε θα έχει στη διάθεσή του κανέναν από τους δύο επιθετικούς του, και η λύση στην οποία αναγκαστικά θα καταφύγει ακούει στο όνομα Μάρκο Λιβάγια.

Ο Κροάτης έχει αγωνιστεί ουκ ολίγες φορές στην κορυφή της επίθεσης, και αν δε γίνει ένα μικρό θαύμα με κάποιον από τους άλλους δύο, θα είναι αυτός που θα αποτελέσει την αιχμή του δόρατος στα πρώτα ματς με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιό σας