Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πατέρας Τοπαλούδη: Αν υπήρχε θανατική ποινή θα την ήθελα για τους δολοφόνους

Πατέρας Τοπαλούδη: Αν υπήρχε θανατική ποινή θα την ήθελα για τους δολοφόνους

Σύμφωνα με τον ίδιο, η απόφαση δεν θα αποτελέσει το τέλος μιας ψυχικής ταλαιπωρίας, θα ζει για πάντα με τον καημό της κόρης του αλλά παρακαλεί την ελληνική δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της

Αυλαία αναμένεται να ρίξει σήμερα η δίκη της υπόθεσης βιασμού και δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, μιας υπόθεσης που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα.

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με τις αγορεύσεις των συνηγόρων πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης και σήμερα δικαστές και ένορκοι αποφασίζουν για την τύχη των δύο δραστών που πριν από περίπου ενάμισι χρόνο βίασαν και δολοφόνησαν στη Ρόδο τη νεαρή φοιτήτρια.

Ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης, μίλησε στο protothema.gr λίγες ώρες πριν βγει η απόφαση του δικαστηρίου για τη δολοφονία της κόρης του και όπως ο ίδιος είπε σήμερα περιμένει την ανώτατη ποινή για τους δολοφόνους του παιδιού του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η απόφαση δεν θα αποτελέσει το τέλος μιας ψυχικής ταλαιπωρίας, θα ζει για πάντα με τον καημό της κόρης του αλλά παρακαλεί την ελληνική δικαιοσύνη να κάνει το καθήκον της.

«Σήμερα περιμένω την ανώτατη ποινή που προβλέπεται από τον ποινικό κώδικα κι αν η ανώτερη ποινή ήταν η θανατική ποινή και υπήρχε θα την ήθελα για τους δολοφόνους του παιδιού μου» λέει.

«Πρέπει να σε σεβαστούμε τη μνήμη της κόρης μου, την υπομονή και την αξιοπρέπεια που έχουμε δείξει τόσους μήνες και πρέπει να μας σεβαστούν. Εμένα με προβληματίζει το γεγονός ότι κάποιοι λίγο πριν βγει η απόφαση προσπαθούν με διάφορους τρόπους να κάνουν παρεμβάσεις. Εγώ θεωρώ τους ενόρκους και τους δικαστές ήρωες. Η κ. εισαγγελέας όταν μίλησε άγγιξε ανθρώπινα τη ψυχή μου, την καρδιά μου αλλά και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Έχω λάβει χιλιάδες υποστηρικτικά μηνύματα από πολύ κόσμο και αυτό με εμψυχώνει» κατέληξε ο κ. Τοπαλούδης.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024