«Μοναχικές» καλοκαιρινές βουτιές λόγω κοροναϊού
Διαφορετικό από τα προηγούμενα θα είναι το φετινό καλοκαίρι, καθώς η ανάγκη τήρησης των μέτρων προστασίας λόγω κοροναϊού αλλάζει συνήθειες ετών.
Διαφορετικό από τα προηγούμενα θα είναι το φετινό καλοκαίρι, καθώς η ανάγκη τήρησης των μέτρων προστασίας λόγω κοροναϊού αλλάζει συνήθειες ετών.
Το γεγονός συνειδητοποιούν ακόμα και οι κολυμβητές, που προετοιμάζονται για μοναχικές βουτιές.
Μπορεί ο Μάιος να είναι ο μήνας της επιστροφής στην κανονικότητα, ωστόσο φέτος θα ζήσουμε ένα καλοκαίρι αλλιώτικο από εκείνα που έχουμε ζήσει μέχρι στιγμής. Διαφορετικά θα είναι και τα καλοκαιρινά μπάνια.
«Διακοπές θα κάνουμε, αλλά με κανόνες» επισημαίνουν οι ειδικοί λοιμωξιολόγοι, δίνοντας το στίγμα, ότι πλέον τίποτα δεν θα θυμίζει τα καλοκαίρια του παρελθόντος με τους συνωστισμούς στις παραλίες.
Στα beach bars που συγκεντρώνονταν χιλιάδες κόσμου, φέτος θα είναι λιγότεροι, καθώς οι ξαπλώστρες θα πρέπει να τοποθετηθούν σε μεγαλύτερες αποστάσεις μεταξύ τους.
Προς το παρόν, παρακολουθείται η εξέλιξη της επιδημίας και ανάλογα με τα δεδομένα, οι ειδικοί θα ανακοινώσουν αναλυτικά τους τρόπους με τους οποίους θα κάνουμε φέτος τα καλοκαιρινά μας μπάνια.
Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο
- HRW: Η παραβίαση των δικαιωμάτων στην ΕΕ υπονομεύει τη δημοκρατία και το κράτος δικαίου
- Κατάθεση ψυχής από τον Γκραντ: Ήταν το πρωί στο νοσοκομείο και το βράδυ «ξέρανε» τη Ρεάλ
- Στην Ελλάδα μεταφέρεται ο τραυματίας οπαδός του ΠΑΟΚ που είχε παραμείνει στη Ρουμανία για νοσηλεία
- Η δημοκρατική αντιπολίτευση δεν πρέπει να συναινέσει στην προσπάθεια του Μητσοτάκη να εργαλειοποιήσει το Σύνταγμα
- Τεράστια πυρκαγιά στις Φιλιππίνες – Στάχτη 1.000 σπίτια
- Δασμοί: Οι ΗΠΑ επαναφέρουν σε ισχύ συμφωνία με περίπου τριάντα κράτη της Αφρικής
