Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Saint Laurent μένει εκτός της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι

Ο Saint Laurent μένει εκτός της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι

Ο οίκος Saint Laurent θα ακολουθήσει ένα νέο σχέδιο που θα καταρτιστεί με βάση τα νέα δεδομένα που επιβάλλει η πανδημία του κοροναϊού

Η πανδημία του κοροναϊού έχει αναστατώσει όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους, κυρίως τις δραστηριότητες στον κόσμο της μόδας.

Επιδείξεις συλλογών έχουν αναβληθεί και Εβδομάδες Μόδας έχουν ακυρωθεί ή διοργανώνονται ψηφιακά.

Καθώς οι εταιρείες αγωνίζονται να αντιμετωπίσουν το ασταθές τοπίο και να σχεδιάσουν μελλοντικές επιδείξεις, ο γαλλικός οίκος Saint Laurent πήρε θέση, αποσύρθηκε εξ ολοκλήρου από το συμβατικό ημερολόγιο μόδας.

Με ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε και στα social media από τον επικεφαλής σχεδιαστή του οίκου, Άντονι Βακαρέλο, ο Saint Laurent, που ανήκει στον όμιλο Kering, ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι με επίδειξη της συλλογής Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 σε μία προσπάθεια προσαρμογής στην κρίση της πανδημίας του κοροναϊού.

«Έχοντας επίγνωση της τρέχουσας κατάστασης και των κυμάτων ριζικής αλλαγής ο Saint Laurent αποφάσισε να αναλάβει τον έλεγχο του ρυθμού του και να αναμορφώσει το πρόγραμμά του» αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

«Το brand θα ακολουθήσει τον δικό του ρυθμό και θα συνδεθεί με τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο ερχόμενο εγγύτερα σε αυτούς στους δικούς τους χώρους. Με αυτή τη στρατηγική, ο Saint Laurent δεν θα παρουσιάσει τις συλλογές του σε κανένα από τα προκαθορισμένα χρονοδιαγράμματα του 2020» διευκρινίζεται στην ανακοίνωση και σημειώνεται ότι ο οίκος θα ακολουθήσει ένα νέο σχέδιο που θα καταρτιστεί με βάση τα νέα δεδομένα και θα βασίζεται κυρίως στη δημιουργικότητα.

Σημειώνεται τέλος ότι η Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού έχει προγραμματιστεί για τις 28 Σεπτεμβρίου – 6 Οκτωβρίου, ενώ η Εβδομάδα Ανδρικής Μόδας στην γαλλική πρωτεύουσα που θα διεξαγόταν τον Ιούλιο αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024