Διαρρήκτες πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω και «έφαγαν» πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση
Στις Σέρρες τρία άτομα συνελήφθησαν που άνοιγαν καταστήματα και έκλεβαν μικροαντικείμενα από πιλοτές.
Σε συνολικά πέντε συλλήψεις διαρρηκτών προχώρησαν οι Αρχές, στους οποίους μάλιστα επεβλήθη το πρόστιμο των 150 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση.
Συγκεκριμένα, στις Σέρρες τρία άτομα συνελήφθησαν που άνοιγαν καταστήματα και έκλεβαν μικροαντικείμενα από πιλοτές. Πέραν της σύλληψής τους, τους επεβλήθη και το πρόστιμο των 150 ευρώ.
Στη Θεσσαλονίκη σημειώθηκαν άλλες δύο περιπτώσεις, με 4 δράστες εκ των οποίων συνελήφθησαν οι δύο. Οι δράστες άνοιγαν αυτοκίνητα και έπαιρναν διάφορα μικροαντικείμενα από αυτά. Πέραν της σύλληψης, και σε αυτούς επεβλήθη το πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση.
- Βραζιλία: Ανησυχεί για πιθανή στρατιωτική επέμβαση των ΗΠΑ
- Νέα ομάδα, νέα πόλη, νέος Γιάννης και νέο νούμερο: Ποιον αριθμό επέλεξε ο Αντετοκούνμπο στους Χιτ (pic)
- Η Ουκρανία εκτόξευσε πάνω από 400 drones προς τη Μόσχα πριν από τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ
- Γελασμένη η κυβέρνηση εάν πιστεύει ότι έχει τελειώσει η υπόθεση των υποκλοπών – ιδίως όταν πρώην πρωθυπουργός προσφεύγει στη Δικαιοσύνη
- Κίνα: Τουλάχιστον 10 νεκροί, χιλιάδες εκτοπισμένοι από τις καταρρακτώδεις βροχές και τους ανεμοστρόβιλους
- Λόρεν Μπένετ: Πέθανε η τραγουδίστρια που συμμετείχε στο Party Rock Anthem των LMFAO
- ΠΑΣΟΚ: Ο εκτός γραμμής Σγουρός, οι δύο εικόνες του κόμματος και το σχέδιο «Αττική»
- Ζλάταν για Κριστιάνο Ρονάλντο: «Όμηρος του εγώ του η Πορτογαλία»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 07.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/benjamin-davies-9b5dvrjb05g-unsplash-315x220.jpg)




































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442