Η αστρολόγος Άση Μπήλιου μίλησε για τα δύο πράγματα που θα συμβούν το Σαββατοκύριακο σε όλα τα ζώδια
«Δύο είναι τα πράγματα που συμβαίνουν μέσα στο Σαββατοκύριακο: το ένα είναι ότι ο Πλούτωνας γυρίζει σε ανάδρομη πορεία μέχρι τις αρχές Οκτωβρίου. Επειδή αυτή η όψη που μας έδειξαν Κρόνος – Πλούτωνας από τον περασμένο Γενάρη, νιώθω ότι αυτή η ανάδρομη πορεία θα μας δώσει ανάπαυλα από όλο αυτό που γίνεται.
Επίσης, η Κυριακή είναι μια πολύ γλυκιά μέρα γιατί έχουμε τη Σελήνη μαζί με την Αφροδίτη στους Διδύμους, θα είναι και ένα πολύ ωραίο θέαμα στον ουρανό. Την Κυριακή έχουμε επίσης και τη σύνοδο Ήλιου Ουρανού, αυτό δείχνει κάποια απρόοπτα, εύχομαι να είναι για καλούς λόγους μόνο.»
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.