Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δεν προβλέπεται αναδιάρθρωση στην τροπολογία του Αυγενάκη

Δεν προβλέπεται αναδιάρθρωση στην τροπολογία του Αυγενάκη

Στην τροπολογία που κατέθεσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού αναφέρεται ξεκάθαρα ότι «ο αριθμός των διαγωνιζόμενων ομάδων ανά κατηγορία αθλήματος θα πρέπει να είναι ίσος ή μικρότερος που ίσχυαν για την περίοδο 2019-2020»

Τροπολογία στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Υγείας για την κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου σχετικά με τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας του κοροναϊού κατέθεσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Με αυτή την τροπολογία δίνει τη δυνατότητα στις αθλητικές ομοσπονδίες και ενώσεις, να τροποποιήσουν με αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου ή της εκτελεστικής επιτροπής τις προκηρύξεις των πρωταθλημάτων τους για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο (2019-20).

Αυτή η διάταξη προβλέπει ότι επιτρέπεται η κατ΄εξαίρεση τροποποίηση, με άμεση ισχύ, των κανονισμών διάρθρωσης, οργάνωσης και διεξαγωγής όλων των πρωταθλημάτων, ομαδικών και ατομικών αθλημάτων, σε επαγγελματικό ή ερασιτεχνικό επίπεδο, καθώς και των σχετικών προκηρύξεων.

Οι τροποποιήσεις που θα αποφασιστούν από τα αρμόδια όργανα της κάθε ομοσπονδίας ή διοργανώτριας αρχής δεν απαιτείται να επικυρωθούν από γενική συνέλευση, ωστόσο, στην τροπολογία τονίζεται οι τροποποιήσεις θα γίνονται «υπό την προϋπόθεση ότι ο αριθμός των διαγωνιζόμενων ομάδων ανά κατηγορία αθλήματος θα πρέπει να είναι ίσος ή μικρότερος των προβλεπόμενων στις προκηρύξεις που ίσχυαν για την περίοδο 2019-2020».

Δείτε το σχετικό έγγραφο:

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024