Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Κεκλεισμένων των θυρών τα παιχνίδια στην Ισπανία για όλο το 2020»

«Κεκλεισμένων των θυρών τα παιχνίδια στην Ισπανία για όλο το 2020»

Η Κυβέρνηση της Ισπανίας για να δώσει το πράσινο φως για την διεξαγωγή των παιχνιδιών ξεκαθάρισε στους ανθρώπους του ποδοσφαίρου ότι οι αγώνες θα γίνονται κεκλεισμένων των θυρών για όλο το 2020!

Την επόμενη μέρα σχεδιάζουν στην Ισπανία οι παράγοντες του ποδοσφαίρου, με την Κυβέρνηση να έχει θέσει συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να αρχίσει και πάλι η αγωνιστική δράση στην La Liga.

Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά το έγκυρο «Cope», η Κυβέρνηση της Ισπανίας ενημέρωσε τους ανθρώπους του ποδοσφαίρου ότι για να αρχίσει και πάλι το πρωτάθλημα, αλλά και για να ξεκινήσει το επόμενο, είναι απαραίτητο οι αγώνες για όλο το 2020 να γίνονται χωρίς κόσμο στις κερκίδες.

Οπως τονίζεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα, η παρουσία φιλάθλων είναι επικίνδυνη για τη δημόσια υγεία, καθώς δεν τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας, ενώ οι άνθρωποι έρχονται σε επαφή και είναι εύκολο να μεταδοθεί ο ίδιος και να γίνει γρήγορα η διασπορά του στον υπόλοιπο πληθυσμό. Κάτι που συνέβη στο παιχνίδι της Αταλάντα με την Βαλένθια για το Champions League, ένα ματς που ευθύνεται εν πολλοίς για τη ραγδαία αύξηση του κοροναϊού στην Λομβαρδία.

Η απουσία φιλάθλων από τις κερκίδες βέβαια δημιουργεί τεράστια οικονομικά προβλήματα στους συλλόγους, οι οποίοι θα έχουν μεγάλες απώλειες από τα εισιτήρια. Οι ομάδες πλέον καλούνται να βρουν νέους πόρους ή χορηγούς, για να καλύψουν τη χασούρα από τα εισιτήρια.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024