Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Αυξάνονται οι νεκροί, αλλά μειώνονται τα νέα κρούσματα στην Ιταλία

Κοροναϊός : Αυξάνονται οι νεκροί, αλλά μειώνονται τα νέα κρούσματα στην Ιταλία

Περισσότερους νεκρούς, αλλά λιγότερα νέα κρούσματα κοροναϊού σε σχέση με χθες, Τετάρτη, κατέγραψε η Ιταλία το τελευταίο 24ωρο

Περισσότερους νεκρούς, αλλά λιγότερα νέα κρούσματα κοροναϊού σε σχέση με χθες, Τετάρτη, κατέγραψε η Ιταλία το τελευταίο 24ωρο.

Συγκεκριμένα, το τελευταίο εικοσιτετράωρο έχασαν την ζωή τους 464 ασθενείς και καταγράφηκαν 2.646 νέα κρούσματα, ενώ 3.033 ασθενείς έγιναν αρνητικοί στον ιό.

Ακόμα, 2.267 ασθενείς βρίσκονται σε μονάδες εντατικής θεραπείας και, συνολικά, 22.871 έχουν εισαχθεί σε νοσοκομείο. Για 81.710 έχει αποφασιστεί ο κατ΄οίκον περιορισμός.

Ο ρυθμός μετάδοσης του ιού το τελευταίο εικοσιτετράωρο μειώθηκε αισθητά (724 λιγότερα κρούσματα) αλλά έχασαν την ζωή τους 27 περισσότεροι άνθρωποι. Οι ασθενείς στις μονάδες εντατικής θεραπείας, για εικοστή ημέρα, συνεχίζουν να μειώνονται, όπως και οι εισαγωγές στα νοσοκομεία.

Ο συνολικός αριθμός των ιαθέντων και όσων έχουν πήραν εξιτήριο από τα νοσοκομεία, συνολικά, είναι μεγαλύτερος από εκείνο των νέων περιστατικών. Κάτι που θεωρείται ιδιαίτερα ελπιδοφόρο από τις ιταλικές αρμόδιες αρχές. 1.579.909 άνθρωποι, έως τώρα, έχουν υποβληθεί από τους γιατρούς και νοσηλευτές του ιταλικού εθνικού συστήματος υγείας σε ειδικό τεστ για την ανίχνευση του ιού.

Παράλληλα, σήμερα το βράδυ αναμένεται να συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο για την έγκριση νέας δέσμης μέτρων υπέρ των Ιταλών πολιτών και επιχειρήσεων που έχουν πληγεί από την κατάσταση έκτακτης ανάγκης που προκλήθηκε από τον κορονοϊό

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024