Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι σταρ στη μάχη κατά της πανδημίας του κοροναϊού

Οι σταρ στη μάχη κατά της πανδημίας του κοροναϊού

Οι διάσημοι σπεύδουν να βοηθήσουν τους πιο ευάλωτους στον κόσμο κατά τη διάρκεια της πανδημίας του νέου κοροναϊού, από το να δίνουν χρήματα έως πιο ιδιαίτερες εκδηλώσεις συμπαράστασης

Οι διάσημοι σπεύδουν να βοηθήσουν τους πιο ευάλωτους στον κόσμο κατά τη διάρκεια της πανδημίας του νέου κοροναϊού, από το να δίνουν χρήματα έως πιο ιδιαίτερες εκδηλώσεις συμπαράστασης.

Ακολουθούν οκτώ τρόποι με τους οποίους οι celebrities προσφέρουν τη στήριξή τους σε όσους δίνουν μάχη να αντιμετωπίσουν την πανδημία του νέου κοροναϊού.

Το ίδρυμα Clara Lionel Foundation της σταρ της ποπ Ριάνα ένωσε τις δυνάμεις του με το ίδρυμα Shawn Carter Foundation του Jay Z και τον διευθύνοντα σύμβουλο του Twitter, Τζακ Ντόρσι για να προσφέρουν δωρεές ύψους 6,2 εκατομμυρίων δολαρίων σε 11 οργανισμούς που βοηθούν θύματα ενδοεικογενειακής βίας και άστεγους ή νέους θύματα διακίνησης, που πλήττονται από τις καραντίνες που έχουν επιβληθεί λόγω του νέου κοροναϊού.

Ο σκηνοθέτης Μάρτιν Σκορσέζε προσφέρει ρόλο κομπάρσου σε ταινία με πρωταγωνιστές τον Λεονάρντο Nτι Κάπριο και τον Ρόμπερτ Nτε Νίρο για τον νικητή λοταρίας που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «All In Challenge» και με στόχο τη συγκέντρωση εκατομμυρίων για να διανεμηθούν τρόφιμα σε ευάλωτες ομάδες κατά τη διάρκεια της κρίσης.

Ο ράπερ Snoop Dogg έστειλε βίγκαν μπέργκερ της αλυσίδας Beyond Meat σε κέντρο περίθαλψης στο Λος Άντζελες.

Το μοντέλο Κάρλι Κλος και ο ηθοποιός Κέβιν Χαρτ είναι επίσης πρεσβευτές της αλυσίδας και στηρίζουν τη δέσμευσή της να προσφέρει πάνω από 1 εκατομμύριο μπέργκερ.

Ο DJ Fatboy Slim θα δείξει την ευγνωμοσύνη του προς το υγειονομικό προσωπικό παρουσιάζοντας μια δωρεάν club βραδιά στη Βρετανία προς τιμή των χιλιάδων μελών του ιατρικού προσωπικού και άλλων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, προκειμένου να αποβάλουν το στρες τους χορεύοντας.

Το αστέρι της ποπ Μπρίτνεϊ Σπίαρς ξεκίνησε μια απρόσμενη εκστρατεία υπέρ των ευάλωτων, αφού έκανε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την οποία ζητούσε την επαναδιανομή του πλούτου για να βοηθηθούν και άλλοι.

Το αστέρι της μουσικής κάντρι Ντόλι Πάρτον ελπίζει να βοηθήσει στο να βρεθεί θεραπεία για τον κοροναϊό, κάνοντας δωρεά 1 εκατομμυρίου δολαρίων για ιατρική έρευνα, αφού έμαθε για τις «συναρπαστικές εξελίξεις» στον τομέα.

Η Lady Gaga διοργανώνει μαζί με πολλούς αστέρες του πενταγράμμου τη συναυλία One World: Together At Home σε συνεργασία με το Global Citizen group στις 18 Απριλίου για τη συγκέντρωση χρημάτων για τους επαγγελματίες υγείας που δίνουν μάχη με την πανδημία.

Ο τραγουδιστής των U2 και βετεράνος ακτιβιστής Μπόνο έκανε διπλωματική παρέμβαση γράφοντας στον πρόεδρο της Νότιας Κορέας Μουν Τζάε-ιν και ζητώντας του να βοηθήσει την Ιρλανδία καθώς βρίσκεται αντιμέτωπη με ελλείψεις σε ιατρικό εξοπλισμό.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024