Μια μοναδική συναυλία με σχεδόν 100 καλλιτέχνες πρόκειται να μεταδοθεί ζωντανά στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο για να υποστηρίξει τους εργαζόμενους στην πρώτη γραμμή που αντιμετωπίζουν το ξέσπασμα της πανδημίας του κοροναϊού.

Σε συνεργασία με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας , η Lady Gaga θα επιμεληθεί μια ειδική συναυλία το Σάββατο 18 Απριλίου με τίτλο «One World: Together at Home» για την υποστήριξη των εργαζομένων στον υγειονομικό τομέα της αλλά και για την οικονομική ενίσχυση των δομών υγείας.

Το διάρκειας οκτώ ωρών παγκόσμιο γεγονός διοργανώνεται από το κίνημα Global Citizen και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) σε συνεργασία με τη σούπερ σταρ Lady Gaga. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα ακουστούν επίσης πραγματικές ιστορίες νοσηλευτών και γιατρών που καταπολεμούν το ξέσπασμα του κοροναϊού, ενώ τα έσοδα από τη συναυλία θα δοθούν στο Ταμείο Αλληλεγγύης Covid-19 για τον ΠΟΥ.

Το «One World: Together At Home» θα διεξαχθεί με τη συμμετοχή περίπου 100 καλλιτεχνών και σταρ, συμπεριλαμβανομένων των Rolling Stones, Jennifer Lopez, Taylor Swift, Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres, Pharrell Williams, Billie Eilish, David & Victoria Beckham, Celine Dion, Andrea Bocelli και πολλών άλλων ακόμα.

Η συναυλία το οποίο θα παρουσιάσουν οι Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel & Stephen Colbert,  θα μεταδοθεί από την συχνότητα του ABC, CBS και NBC ενώ ταυτόχρονα θα μεταδοθεί και σε διάφορες πλατφόρμες όπως το YouTube, το Facebook, το Instagram και το Twitter.

View this post on Instagram

Save this date! 🗓

A post shared by Global Citizen Brazil 🇧🇷 (@globalcitizenbr) on

Γράψτε το σχόλιό σας