Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
O δήμος Φαλήρου ετοιμάζεται για αυστηρά μέτρα μετά την κοσμοσυρροή στον Φλοίσβο

O δήμος Φαλήρου ετοιμάζεται για αυστηρά μέτρα μετά την κοσμοσυρροή στον Φλοίσβο

Σύμφωνα με τον κ. Φωστηρόπουλο, το 95% των πολιτών που μετέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου στην παραλία του Φλοίσβου είχαν μεν τα απαραίτητα χαρτιά, αλλά πολλοί από αυτούς ήταν από άλλες περιοχές της Αττικής, αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το Παλαιό Φάληρο

Ιδιαίτερα ενοχλημένος από την εικόνα που παρουσίασε η παραλία Φλοίσβου, χθες Σάββατο, είναι ο δήμαρχος Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος.

Σύμφωνα με τον κ. Φωστηρόπουλο, το 95% των πολιτών που μετέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου στην παραλία του Φλοίσβου είχαν μεν τα απαραίτητα χαρτιά, αλλά πολλοί από αυτούς ήταν από άλλες περιοχές της Αττικής, αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το Παλαιό Φάληρο.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κ. Φωστηρόπουλος, τόνισε πως αν συνεχιστεί αυτό το φαινόμενο θα ζητήσει να υπάρχει έλεγχος στις εισόδους, ώστε να έχουν πρόσβαση μόνο οι δημότες της περιοχής.

Ο δήμαρχος Φαλήρου εξήγησε ότι από το πάρκο Φλοίσβου μέχρι την Εδέμ, η παραλία Φλοίσβου έχει μήκος ενάμιση χιλιόμετρο. Συνεπώς, σε όλο το μήκος της θα πρέπει να βρίσκονται 300 πολίτες ταυτόχρονα, για να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός.

«Αν περπατάνε δύο άτομα ανά 10 μέτρα, θα έπρεπε να είναι συνολικά 300, όχι 300 άτομα ανά 200 μέτρα!» είπε χαρακτηριστικά.

Τελείωσε… το μπλοκάκι των παραβάσεων

Επιπλέον, ο κ. Φωστηρόπουλος είπε ότι κόπηκαν τόσες πολλές παραβάσεις, που το απόγευμα είχε τελειώσει το… μπλοκάκι των αστυνομικών και χρειάστηκε να φέρουν άλλο.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και σε περιπτώσεις μιας τετραμελούς οικογένειας που έφυγε από το Κουκάκι και πήγε στην παραλία Φλοίσβου, ενός ζευγαριού από την Καλλιθέα και ενός τουρίστα που… βόλταρε.

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024