Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοροναϊός : Σταρ του Μπόλιγουντ έφτιαξαν τραγούδι για την πανδημία

Κοροναϊός : Σταρ του Μπόλιγουντ έφτιαξαν τραγούδι για την πανδημία

Σταρ του Μπόλιγουντ στέλνουν μηνύματα ελπίδας εν μέσω της πανδημίας του κοροναϊού

Οι Πριγιάνκα Τσόπρα, Αμιτάμπ Μπατσάν και Αξέι Κουμάρ είναι μεταξύ των σταρ του Μπόλιγουντ, οι οποίοι εμφανίζονται σε βίντεο για να εμψυχώσουν τους κατοίκους της Ινδίας, η οποία εισήλθε στην τρίτη εβδομάδα μέτρων αποκλεισμού λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.

Στη μικρού μήκους ταινία με τίτλο «Οικογένεια», ο Αμιτάμπ Μπατσάν υπενθυμίζει στους θεατές να παραμείνουν στο σπίτι για να ελεγχθεί η εξάπλωση του κοροναϊού.

«Κάναμε όλοι μαζί αυτή την ταινία αλλά κανένας από μας δεν βγήκε από το σπίτι του» αναφέρει στο τέλος ο πρωταγωνιστής του ινδικού κινηματογράφου.

«Κάθε καλλιτέχνης γύρισε τον δικό του ρόλο στο δικό του σπίτι. Κανείς δεν βγήκε από το σπίτι του. Σας παρακαλώ, να παραμείνετε μέσα. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να είστε ασφαλείς από αυτόν τον επικίνδυνο κορονοϊό. Μείνετε στο σπίτι, μείνετε ασφαλείς» σημειώνει.

Ο Αξέι Κουμάρ ένωσε επίσης τις δυνάμεις του με συναδέλφους του στο Μπόλιγουντ για τη συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας με στόχο τη στήριξη όσων πλήττονται από τον κοροναϊό.

Ακόμη μαζί με τον ηθοποιό και μουσικό παραγωγό Τζάκι Μπανγκάνι και πολλούς καλλιτέχνες έγραψαν το τραγούδι «Muskurayega India» (Η Ινδία θα χαμογελάσει).

Το βίντεο του τραγουδιού ξεκινά με το τηλεοπτικό διάγγελμα του πρωθυπουργού, Ναρέντρα Μόντι με το οποίο διαβεβαιώνει τη χώρα ότι κάθε Ινδός θα βγει νικητής από την κρίση του κοροναϊού.

Στη συνέχεια, το βίντεο το οποίο ήδη έχει γίνει viral παρουσιάζει εκπροσώπους κινηματογραφικής βιομηχανίας να δίνουν μήνυμα ελπίδας από τα μπαλκόνια, τις βεράντες των σπιτιών τους.

Το τραγούδι προτρέπει τους ανθρώπους να μείνουν στο σπίτι και να υποστηρίξουν όσους εργάζονται για την αντιμετώπιση του ιού, όπως οι γιατροί, οι νοσηλευτές και οι αστυνομικοί και στέλνει το μήνυμα αισιοδοξίας ότι η χώρα θα χαμογελάσει ξανά αν υποστηρίξει ο ένας τον άλλο στην τρέχουσα κρίση.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024