Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άννα Γουίντουρ : Με κοροναϊό ο γιατρός γιος της «σιδηράς κυρίας» της μόδας

Άννα Γουίντουρ : Με κοροναϊό ο γιατρός γιος της «σιδηράς κυρίας» της μόδας

Η Άννα Γουίντουρ, ανακοίνωσε ότι ο 35χρονος γιος της, προσβλήθηκε από τον κοροναϊό, εργαζόμενος στην πρώτη γραμμή αφού είναι γιατρός σε ΜΕΘ στην πολύπαθη Νέα Υόρκη

Η «σιδηρά κυρία» του χώρου της μόδας Άννα Γουίντουρ, ανακοίνωσε ότι ο 35χρονος γιος της, Τσάρλι Σάφερ προσβλήθηκε από τον κοροναϊό, εργαζόμενος στην πρώτη γραμμή κατά της φονικής πανδημίας, αφού είναι γιατρός σε ΜΕΘ νοσοκομείου στη Νέα Υόρκη.

Η 70χρονη ισχυρή γυναίκα της μόδας μοιράστηκε τη δυσάρεστη είδηση σε βίντεό της στο Instagram, αναφέροντας ότι ο γιος της είναι αρκετά άρρωστος και σε καραντίνα στο σπίτι του.

View this post on Instagram

“Tom [Ford] and I are not doctors, but there is so much help that is needed, especially as small businesses and workers around this country suffer devastating economic consequences,” Anna Wintour says, adding: “The fashion industry has been hit hard. I have been speaking to so many American designers and others in the community who fear that they won’t make their payroll or have had their orders returned, stores closed, who fear that their businesses and their livelihoods may not survive what we’re going through. The fund we’ve created is intended to help them and the talented people they work with.” Tap the link in our bio to learn more about the #CVFFACommonThread fund and to donate if you can.

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on

«Ο γιος μου είναι γιατρός. Είναι αυτή τη στιγμή αρκετά άρρωστος και σε αυτοαπομόνωση στο σπίτι. Αλλά όταν θα συνέλθει θα επιστρέψει στην Εντατική στο νοσοκομείο του» ακούγεται να λέει η ίδια στο βίντεο.

«Είμαι πολύ περήφανη για αυτόν και τόσο ευγνώμων για όλους του επαγγελματίες υγείας που μάχονται να περιορίσουν την εξάπλωση του ιού και να σώσουν ζωές».

Η Άννα Γουίντουρ σε προηγούμενη ανάρτησή της, φορώντας προστατευτική μάσκα,  προέτρεψε τον κόσμο να ακολουθεί πιστά τις οδηγίες των ειδικών και να φορούν μάσκες όποτε βγαίνουν έξω, ώστε να επιβραδύνουν τη διασπορά του φονικού κοροναϊού.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024