Απόφαση για 25% ψαλίδι στο προσωπικό της Ευρωλίγκας
Σε μια προσπάθεια περιορισμού των εξόδων, η διοίκηση της Ευρωλίγκας είναι αποφασισμένη να μειώσει τα χρήματα του προσωπικού.
Σε μια κίνηση, που πέρα από την ουσία και το περιορισμένο κέρδος, το οποίο αναμένεται να αποφέρει, έχει σημειολογική αξία, είναι αποφασισμένος να προχωρήσει ο Τζόρντι Μπερτομέου.
Ο «ισχυρός άνδρας» της Ευρωλίγκας μελετά το ενδεχόμενο περικοπής των χρημάτων που θα πάρουν οι διοικητικοί υπάλληλοι. Περικοπή, η οποία ενδέχεται να φτάσει μέχρι και το 25% των συμφωνηθέντων χρημάτων.
Η Ευρωλίγκα θέλει να συνεχίσει να λειτουργεί, καθώς πρόθεση όλων είναι να ολοκληρωθεί η σεζόν, όποτε το επιτρέψουν οι συγκυρίες, όποτε ελεγχθεί η πανδημία κι ανάψει το «πράσινο φως» για να γίνουν αγώνες μπάσκετ.
Για να λειτουργεί χρειάζεται και προσωπικό, το οποίο πληρώνεται. Η διοίκηση της λίγκας θέλει να εξισορροπήσει την κατάσταση, γι’ αυτό και σκέφτεται την περικοπή των προσυμφωνημένων χρημάτων, που λαμβάνουν οι διοικητικοί υπάλληλοι.
Ταυτόχρονα θα είναι και μια συμβολική κίνηση, για να φανεί ότι η κρίση αγγίζει τους πάντες και πως πρώτα ξεκινούν από εσωτερική οικονομία και μετά θα συζητήσουν για μειώσεις συμβολαίων των παικτών.
Εν αναμονή, λοιπόν, του τι θα συμβεί με το αγωνιστικό μέρος, οι υπάλληλοι θα περιμένουν και την οριστική απόφαση για τη μισθοδοσία τους.
ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ…
- «Όλα από την αρχή το 2026» – Ο χρησμός της Citi για την Ευρώπη
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 3-1: Στις «πράσινες» το ντέρμπι του Μετς
- Αγρότες: Ατσαλώνουν τη στάση τους – Οι παράγοντες που «φουντώνουν» τα μπλόκα
- Ζάκυνθος: «Όλα έγιναν σε δευτερόλεπτα» – Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας με τον 2χρονο που κατασπαράχθηκε από πίτμπουλ
- Η ΑΙ πείθει τους ψηφοφόρους με εντυπωσιακή άνεση – Κίνδυνος για τη δημοκρατία;
- Ηράκλειο: Σε εξέλιξη επικίνδυνη επιχείρηση διάσωσης στα Αστερούσια Όρη – 40χρονος τραυματίστηκε στο φαράγγι του Αμπά



