Αναβολή και για την διεθνή έκθεση αυτοκινήτου του Πεκίνου
Η έκθεση του Πεκίνου προστίθεται στην μακρά λίστα διοργανώσεων που επηρεάζονται απο την πανδημία του κορωνοϊού, με τους διοργανωτές της να αναζητούν νέα ημερομηνία για το φθινόπωρο.
Οι διοργανωτές της έκθεσης του Πεκίνου, της μεγαλύτερης κινεζικής έκθεσης αυτοκινήτου η οποία διοργανώνεται κάθε χρόνο εκ περιτροπής με την έκθεση της Σαγκάης, ανακοίνωσαν την αναβολή της για τα τέλη Σεπτεμβρίου λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Η κινεζική έκθεση ήταν προγραμματισμένη, όπως κάθε χρόνο, να πραγματοποιηθεί στα τέλη Απριλίου και συγκεκριμένα απο τις 21 έως τις 30 Απριλίου, ωστόσο πλέον, θα ανοίξει τις πύλες της στις 26 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως τις 5 Οκτωβρίου.
Η απόφαση δεν αποτελεί έκπληξη μιας και η έκθεση του Πεκίνου αποτελεί την έκτη διεθνή αυτοκινητιστική διοργάνωση που επηρεάζεται από την πανδημία καθώς ήδη, λόγω των ειδικών συνθηκών, έχουν ακυρωθεί η έκθεση του Detroit και η έκθεση της Γενεύης ενώ οι διοργανωτές της έκθεσης της Νέας Υόρκης όσο και του φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood αναζητούν νέες ημερομηνίες τη στιγμή που η έκθεση του Παρισιού αναζητά νέα μορφή προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός.
- Η ΕΕ σχεδιάζει να ξηλώσει τον επικοινωνιακό εξοπλισμό από προμηθευτές υψηλού ρίσκου – Η Κίνα αντιδρά
- Κακοκαιρία: Οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας προς τους πολίτες λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων
- Νοκ-άουτ και με τη Μακάμπι ο Κέντρικ Ναν – Εκτός και ο Μήτογλου για τον Παναθηναϊκό
- Όταν ο Παναγιώτης Δουδωνής συνάντησε την Μαριάννα Παπαμακαρίου και του αφιέρωσε το «Ρήγμα» του Σωκράτη Μάλαμα
- «Όχι» Κακλαμάνη σε Φάμελλο για Εθνικό Συμβούλιο Αγροτικής Πολιτικής – «Διαδικαστικά τερτίπια» καταγγέλλει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ
- Ανδρουλάκης: Καμία μεταρρύθμιση του ΟΠΕΚΕΠΕ – Έχετε καταπιεί την «Ομάδα Αλήθειας»

