Κοροναϊός – Ελβετία – Λιχτενστάιν : Πάνω από 1.100 τα νέα κρούσματα – 19 επιπλέον νεκροί
«Η σημερινή κατάσταση των επιβεβαιωμένων είναι 14.336, δηλαδή 1.123 περισσότεροι από χθες. Όλα τα καντόνια στην Ελβετία και το Πριγκιπάτο του Λιχτενστάιν έχουν επηρεαστεί»
Ο αριθμός των λοιμώξεων από τον κοροναϊό στην Ελβετία και το Λιχτενστάιν αυξήθηκε κατά 1.123 σε 14.336 συνολικά την προηγούμενη ημέρα, σύμφωνα με την εφημερίδα της Ελβετίας σε καθημερινή ενημέρωση.
«Η σημερινή κατάσταση των επιβεβαιωμένων είναι 14.336, δηλαδή 1.123 περισσότεροι από χθες. Όλα τα καντόνια στην Ελβετία και το Πριγκιπάτο του Λιχτενστάιν έχουν επηρεαστεί», ανέφερε το δελτίο.
Η Ελβετία έχει δοκιμάσει με τεστ ανίχνευσης ιού τουλάχιστον 111.000 άτομα από τότε που επιβεβαιώθηκε η πρώτη περίπτωση COVID-19 στη χώρα των Άλπεων στις 24 Φεβρουαρίου. Ο αριθμός των νεκρών αυξήθηκε κατά 19 φθάνοντας σε σύνολο τους 257.
Πηγή: urdupoint.com
- ΗΠΑ: Πυροβολισμοί σε πανεπιστήμιο στη Βιρτζίνια – Πληροφορίες για έναν νεκρό
- Νίκος Ζήσης: «Δεν υπήρχαν εγωισμοί στην Εθνική του 2005 – Γι’ αυτό κερδίζαμε» (vid)
- ΠΑΟΚ: Έπεσαν οι υπογραφές για το Καυτανζόγλειο – Αυτά προβλέπει η συμφωνία
- Κατέθεσε ο λογιστής του Έπσταϊν: Ποιοι πλήρωναν τον χρηματιστή, τι είπε για Τραμπ και τι ήξερε για τα θύματα
- Σημαντικές ζημιές στην Ιερά Μονή Παναγίας Σπηλιάς από τον σεισμό στην Καρδίτσα
- Κ. Μητσοτάκης: «Πουλάει» ασφάλεια και «πλαφόν» – Ενεργοποιεί δεξιά αντανακλαστικά, σε έναν κόσμο που «βράζει»
- Τα παιδιά με τα αποπαίδια του Λανουά και τα σενάρια για δυο ρέφερι
- Rolex και τα Oscars®: Μια διαχρονική δέσμευση στην τέχνη του κινηματογράφου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 12.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/maximilien-t-scharner-GExOn1lUED0-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442