Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Έλενα Χριστοπούλου : Θύελλα αντιδράσεων με το τεστ για τον κοροναϊό

Έλενα Χριστοπούλου : Θύελλα αντιδράσεων με το τεστ για τον κοροναϊό

Η Έλενα Χριστοπούλου με μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι έκανε το τεστ για τον κοροναϊό

Η Έλενα Χριστοπούλου αποκάλυψε στον λογαριασμό της στο Instagram πως έκανε το τεστ για τον κοροναϊό.

Μάλιστα μετά τις επίμονες ερωτήσεις των followers της αποκάλυψε πως ο λόγος που αποφάσισε να κάνει το τεστ ήταν επειδή της το είπε ο γιατρός της αλλά και το ποσό που πλήρωσε.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια selfie μέσα από το αυτοκίνητό της και μεταξύ άλλων, περιέγραψε πώς ένιωσε που βγήκε από το σπίτι της, έπειτα από 13 μέρες εγκλεισμού ενώ εξήγησε στους followers της ότι πήγε να κάνει το τεστ επειδή το σύστησε ο γιατρός της καθώς είχε συμπτώματα γρίπης και ήθελε να είναι σίγουρη.

Ωστόσο, η ανάρτησή της γέμισε από σχόλια ανθρώπων που από τη μία ακούνε τους ειδικούς να τους λένε να μην κάνουν το τεστ προληπτικά γιατί δεν χρειάζεται, και από την άλλη διάσημους να λένε ότι έναν το τεστ.

«Εστειλα το sms μου για να βγω , εβαλα το τυρμπαν μου γιατι η ριζα εχει φτασει στα αυτια και η μαξιλαρια πισω στα μαλλια απο τον καναπε εχει γινει σαν την πλατεια Κολιατσου.. βαφτηκα λιγο γιατι το χρωμα στο προσωπο μου μετα απο 13 ημερες μεσα ..ειναι λευκο σαν το εχεις πλυνει με ευρηκα, εβαλα αρωμα .. σκεφτηκα 5 λεπτα τι να φορεσω ..

δεν εχω παχυνει γιατι εβαλα ενα τζην π μπηκε χωρις να σκιστει παλι καλα * πηρα και εναν καφε απ εξω που μου φαινεται νεκταρ .. πηγα να κανω το τεστ για να δω που βρισκομαι και που πατω και παλι μεσα στο σπιτι μου!

Και ολα μοιαζουν σαν να τα κανω για πρωτη φορα!!! Ευχομαι ολοι να βγουμε καλυτεροι .. απο τα σπιτια μας» έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Έλενα Χριστοπούλου στο Instagram:

View this post on Instagram

Εστειλα το sms μου για να βγω , εβαλα το τυρμπαν μου γιατι η ριζα εχει φτασει στα αυτια και η μαξιλαρια πισω στα μαλλια απο τον καναπε εχει γινει σαν την πλατεια Κολιατσου.. βαφτηκα λιγο γιατι το χρωμα στο προσωπο μου μετα απο 13 ημερες μεσα ..ειναι λευκο σαν το εχεις πλυνει με ευρηκα, εβαλα αρωμα .. σκεφτηκα 5 λεπτα τι να φορεσω .. δεν εχω παχυνει γιατι εβαλα ενα τζην π μπηκε χωρις να σκιστει παλι καλα * πηρα και εναν καφε απ εξω που μου φαινεται νεκταρ .. πηγα να κανω το τεστ για να δω που βρισκομαι και που πατω και παλι μεσα στο σπιτι μου! Και ολα μοιαζουν σαν να τα κανω για πρωτη φορα!!! Ευχομαι ολοι να βγουμε καλυτεροι .. απο τα σπιτια μας ! #reset #μενουμεσπιτι #ηαγαπηκανειθαυματα ❤

A post shared by Elena Christopoulou (@elena_hristopoulou) on

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024