Κοροναϊός: Ιταλίδα νοσοκόμα αυτοκτόνησε όταν έμαθε πως έχει τον ιό
Η ίδια άφησε ένα σημείωμα εξηγώντας τους λόγους της αυτοκτονίας της.
Μια Ιταλίδα νοσοκόμα που προσβλήθηκε από κοροναϊό, αυτοκτόνησε καθώς δεν μπορούσε να διαχειριστεί το άγχος του να κολλήσει συνανθρώπους της.
Σύμφωνα με το πρακτορείο ANSA, η 34χρονη γυναίκα δούλευε σε νοσοκομείο στη Μόντσα, στην περιφέρεια της Λομβαρδίας και όταν έμαθε πως είναι θετική στον Covid-19 ζούσε με μεγάλο άγχος να μην μολύνει και άλλους ανθρώπους.

Η ίδια άφησε ένα σημείωμα εξηγώντας τους λόγους της αυτοκτονίας της.
Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα, πολλοί άνθρωποι στον τομέα της υγείας υποφέρουν από άγχος και εξάντληση, την ώρα που τα θύματα και τα κρούσματα αυξάνονται δραματικά καθημερινά. Πριν μια εβδομάδα ακόμη μια νοσοκόμα από τη Βενετία αφαίρεσε τη ζωή της για τον ίδιο λόγο.

- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Άνοιξε το σκορ ο Αντρέ Λουίς με ένα πανέμορφο γκολ (vid)
- Ανδρουλάκης: Πολιτική προτεραιότητα το ΕΣΥ – Θέση του ΠΑΣΟΚ η Αυτόνομη Υγειονομική Περιφέρεια Αιγαίου
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Πρόβλημα και με τον Ντάνι Γκαρθία – Αποχώρησε κατευθείαν για τα αποδυτήρια (vid)
- Ένοχος ο γιατρός για τον θάνατο της 14χρονης Γεωργίας μετά από επέμβαση γαστρικού δακτυλίου
- Φωτιά στο Περιβολάκι Θεσσαλονίκης – Ήχησε το 112
- Όλυμπος: Σε εξέλιξη επιχείρηση μεταφοράς 64χρονου περιπατητή χωρίς τις αισθήσεις του
- ΕΝΦΙΑ: Αλλαγές στον υπολογισμό του φόρου ακινήτων – Τι ισχύει από το 2027
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Η εντυπωσιακή απόκρουση του Τζολάκη (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442