Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πετρούνιας: «Είχα την ελπίδα να γίνουν οι Ολυμπιακοί ως σημάδι επιστροφής στην κανονικότητα»

Πετρούνιας: «Είχα την ελπίδα να γίνουν οι Ολυμπιακοί ως σημάδι επιστροφής στην κανονικότητα»

Την ελπίδα πως θα δώσει το «παρών» στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όντας Παγκόσμιος Πρωταθλητής, εξέφρασε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Η προστασία των αθλητών και των φιλάθλων προέχει έναντι της διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων, όπως τόνισε ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Συγκεκριμένα, ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Ρίο υπογράμμισε πως ενώ ήταν κοντά στο Τόκιο, τώρα θα κάνει εκ νέου την προετοιμασία του και ελπίζει να μπορέσει να επιστρέψει στους Αγώνες ως παγκόσμιος πρωταθλητής.

«Κατ’ αρχάς θέλω να πω ότι είναι πολύ λυπηρό, για εμάς τους αθλητές και τον κόσμο, που αναβλήθηκαν, κυρίως για όσα πρεσβεύουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες. Περιμέναμε και πιστεύαμε κάποιοι αθλητές ότι θα γίνουν, αν και πρώτα προέχει η υγεία και η ασφάλεια των αθλητών και του κόσμο, ως ένα σημάδι για την επιστροφή στην κανονικότητα και την επόμενη μέρα.

Είχα μία μικρή ελπίδα ότι όλο αυτό θα πάει καλύτερα, αλλά σίγουρα ορθά έπραξε ο κ. Μπαχ, αφού η έξαρση δεν είναι ελεγχόμενη και ελπίζουμε σύντομα αυτό να συμβεί», ανέφερε ο Έλληνας πρωταθλητής στους κρίκους.

«Θέλω να πιστεύω και είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα γίνει ξανά η πρόκριση από την αρχή. Στους Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά το Αζερμπαϊτζάν, ήμουν με το ένα πόδι στην πρόκριση ή περιμέναμε κάποιες ανακοινώσεις.

Τώρα θα γίνει νέο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και θα έχω περισσότερο χρόνο για να προετοιμαστώ, οπότε θέλω να πιστεύω ότι θα πάω πιο δυνατός και πιο έτοιμος και θα πάω στους Ολυμπιακούς Αγώνες ως Παγκόσμιος Πρωταθλητής με βλέψεις για ένα μετάλλιο», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο Έλληνας Ολυμπιονίκης.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024