Κοροναϊός : Νέα σύσκεψη στο ΥΠΟΙΚ – Αυτά τα μέτρα εξετάζονται
Οι συσκέψεις του οικονομικού επιτελείου είναι αλλεπάλληλες. Ακόμη σύσκεψη είναι σε εξέλιξη στο υπουργείο Οικονομικών με όλα τα παραγωγικά υπουργεία
Οι συσκέψεις του οικονομικού επιτελείου είναι αλλεπάλληλες. Ακόμη σύσκεψη είναι σε εξέλιξη στο υπουργείο Οικονομικών με όλα τα παραγωγικά υπουργεία.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Αμαλίας Κάντζου,η κυβέρνηση εξετάζει δύο τουλάχιστον μέτρα μετά το Eurogroup.
Το ένα αφορά εργαζομένους οι οποίοι πλήττονται καθώς η επιχείρησή τους κλείνει μετά από κρατική εντολή. Εκεί υπάρχει ένα σενάριο για έκτακτο επίδομα.
Την ίδια στιγμή, μελετώνται σενάρια για επιχειρήσεις που κλείνουν λόγω του κορωνοϊού ή έχουν προβλήματα με τον τζίρο τους πώς μπορούν να ενισχυθούν σε ρευστότητα και να υποστηριχτούν.
- Κατερίνα Καινούργιου: Οι πρώτες φωτογραφίες με την κόρη της μετά το εξιτήριο
- «Φρένο» σε νέα airbnb σε Χερσόνησο, Μάλια, Νέα Κυδωνία
- Συγκινητική ανάρτηση του Ντόρσεϊ για τον γιο του: «Μου ζήτησες 40, θα κρατήσω την υπόσχεσή μου!» (vids)
- Μετέωρα: Βίντεο σοκ από την πτώση 65χρονης στο κενό
- Bαρομετρικό χαμηλό για τον Τσιτσιπά: Το αρνητικό 12άμηνο, η καθίζηση και το άδηλο μέλλον (vids)
- «Girls & Boys» με τη Νατάσα Εξηνταβελώνη: Για δεύτερη χρονιά στην Αθήνα
