Κοροναϊός : Νέα σύσκεψη στο ΥΠΟΙΚ – Αυτά τα μέτρα εξετάζονται
Οι συσκέψεις του οικονομικού επιτελείου είναι αλλεπάλληλες. Ακόμη σύσκεψη είναι σε εξέλιξη στο υπουργείο Οικονομικών με όλα τα παραγωγικά υπουργεία
Οι συσκέψεις του οικονομικού επιτελείου είναι αλλεπάλληλες. Ακόμη σύσκεψη είναι σε εξέλιξη στο υπουργείο Οικονομικών με όλα τα παραγωγικά υπουργεία.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Αμαλίας Κάντζου,η κυβέρνηση εξετάζει δύο τουλάχιστον μέτρα μετά το Eurogroup.
Το ένα αφορά εργαζομένους οι οποίοι πλήττονται καθώς η επιχείρησή τους κλείνει μετά από κρατική εντολή. Εκεί υπάρχει ένα σενάριο για έκτακτο επίδομα.
Την ίδια στιγμή, μελετώνται σενάρια για επιχειρήσεις που κλείνουν λόγω του κορωνοϊού ή έχουν προβλήματα με τον τζίρο τους πώς μπορούν να ενισχυθούν σε ρευστότητα και να υποστηριχτούν.
- Ιράν: 2 νεκροί από «θραύσματα πυραύλων» στο Τελ Αβίβ – Νέα ομοβροντία ιρανικών πυραύλων κατά του Ισραήλ
- Λίβανος: Το Ισραήλ ισχυρίζεται ότι έπληξε εκτοξευτήρες της Χεζμπολά
- Προσφυγή της Σενεγάλης στο CAS μετά την αφαίρεση του Κόπα Άφρικα
- Στα «ΝΕΑ» της Τετάρτης: 14+3 βουλευτές στον ΟΠΕΚΕΠΕ-2
- Φουρνιέ: «Είναι μια μεγάλη νίκη απέναντι στην πιο κυριαρχική ομάδα της λίγκας»
- Γιορτή σήμερα 18 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο

