Κοροναϊός : Ποιοι ηγέτες χωρών βρίσκονται σε καραντίνα
Με ραγδαίους ρυθμούς αυξάνονται τα κρούσματα του κοροναϊού σε ολόκληρο τον κόσμο. Ανάμεσα στα επιβεβαιωμένα κρούσματα είναι και πολλοί ηγέτες διαφόρων χωρών
Με ραγδαίους ρυθμούς αυξάνονται τα κρούσματα του κοροναϊού σε ολόκληρο τον κόσμο. Ανάμεσα στα επιβεβαιωμένα κρούσματα είναι και πολλοί ηγέτες διαφόρων χωρών.
Μεταξύ όσων έχουν νοσήσει στην Ισπανία, είναι και η υπουργός Ισότητας, Ιρένε Μοντέρο, με αποτέλεσμα να μπει σε καραντίνα και ο σύντροφός της, ο ηγέτης του Unidas Podemos, Πάμπλο Ιγκλέσιας, που είναι αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.
Στον Καναδά, ο πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό ανακοίνωσε ότι μπήκε εθελοντικά σε καραντίνα, καθώς η σύζυγός του εμφανίζει ύποπτα συμπτώματα.
Όλα αυτά, ενώ ο Ντόναλντ Τράμπ αρνείται επίμονα να υποβληθεί σε εξέταση για κορωνοϊό και ενώ μπαίνουν σε καραντίνα ο πρόεδρος της Βραζιλίας Μπολσονάρου και ο γραμματέας του, που συναντήθηκαν πρόσφατα με τον αμερικανό πρόεδρο και έκαναν χειραψία μαζί.
- Ο ανασχηματισμός στην Ουκρανία συνεχίζεται – Νέος υπουργός Άμυνας, ποιος παίρνει την θέση του Μπουντανόφ
- Φοιτητές: «Μας σπρώχνουν στα ιδιωτικά πανεπιστήμια» – Οι σύλλογοι αντιδρούν στις διαγραφές
- Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 82-87: Νίκη στο ΟΑΚΑ με «καυτό» δίδυμο οι «ερυθρόλευκοι»
- Η Gen Z έτρεξε να ακούσει το «Purple Rain» του Prince μετά το φινάλε του Stranger Things
- Λίβανος: Ο ΟΗΕ καταγγέλλει ισραηλινά πυρά εναντίον κυανόκρανων
- Οι 3 επενδυτικές συμβουλές της UBS για το 2026
