Άρης : Η επιβράβευση των παικτών από τον Ένινγκ
Ο γερμανός τεχνικός έδωσε διήμερο ρεπό στους παίκτες του για να τους επιβραβεύσει για τη μέχρι τώρα προσπάθειά τους
Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα επιστρέψουν την Τρίτη στις προπονήσεις μετά το διήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Μίχαελ Ένινγκ.
Ο γερμανός τεχνικός ήθελε να δώσει ανάσες στους παίκτες του μετά τις συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, αλλά και να τους επιβραβεύσει για τη μέχρι τώρα παρουσία τους.
Οι κιτρινόμαυροι στρέφουν πλέον την προσοχή τους στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος, ενώ από την Τρίτη θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον ΟΦΗ.
Το θετικό για τον προπονητή του Άρη είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών.
- Γλυφάδα: «Της είπαν ότι πλημμύριζε το σπίτι της» – Μαρτυρία γειτόνισσας για τον τραγικό θάνατο της 56χρονης
- Χάρης Βαρθακούρης: «Με τον πατέρα πηγαίναμε σε παιχνιδάδικο και έκλεινε μισή ώρα μετά, για να διαλέξω παιχνίδι»
- Πότε τελειώνουν οι μεταγραφές στη Super League – Τι ισχύει με το «παράθυρο» των ελεύθερων
- Κίνηση στους δρόμους: «Κόκκινος» ο Κηφισός – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Ολυμπιακός: Νίκησε την Εφές στην Πόλη κι έβαλε τέλος σε «κατάρα» επτά ετών!
- Ο Κόσμος Είναι Ένας: Όταν ο Κωνσταντίνος Βήτα «συνάντησε» τον Γιάννη Ρίτσο

