Άρης : Το Κλεάνθης Βικελίδης θα του δώσει την πρόκριση
Ο μάγκας Άρης δεν «μάσησε» στο ΟΑΚΑ και έμεινε ζωντανός στη προσπάθεια του να κατακτήσει το κύπελλο
Σε ένα παιχνίδι το δεύτερο ημίχρονο του οποίου άργησε να ξεκινήσει 15 με 20 λεπτά, καθώς οι διαιτητές δεν έβγαιναν στον αγωνιστικό χώρο, σε μια αναμέτρηση που ο γυμναστής του Άρη, Λάζαρος Βαρδάκης, δέχτηκε επίθεση, όπως καταγγέλλουν οι άνθρωποι του Άρη, από οπαδό της ΑΕΚ με αποτέλεσμα να χρειαστεί ιατρική βοήθεια, το ποδόσφαιρο μπήκε σε δεύτερο πλάνο.
Ο Μίχαελ Ένινγκ είπε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ότι το ποδόσφαιρο χρεοκόπησε στο συγκεκριμένο παιχνίδι.
Μέσα σε όλα αυτά υπήρχε και ένα παιχνίδι, ένας ημιτελικός κυπέλλου, το πρώτο ημίχρονο μιας μάχης με έπαθλο μια θέση στον τελικό.
Ο Άρης άντεξε σε όσα έγιναν εκτός του αγωνιστικού χώρου στο ΟΑΚΑ, άντεξε και κόντρα στα δικά του λάθη.
- Αλλαγή ώρας έναρξης στο Μεξικό – Αγγλία λόγω… κεραυνών!
- «Σκάνδαλο στο Μουντιάλ»: Η κόκκινη κάρτα του Μπαλογκάν ακυρώθηκε μετά από τηλεφώνημα του Τραμπ στον Ινφαντίνο
- Βραζιλία-Νορβηγία 1-2: Ο Χάαλαντ σκόρπισε την Σελεσάο και οι «Βίκινγκ» έγραψαν ιστορία – Σούπερ βόμβα! (vid)
- Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αυτό είναι το τελευταίο μου Παγκόσμιο Κύπελλο»
- Ο Νίλαντ απέκρουσε πέναλτι του Μπρούνο Γκιμαράες (vid)
- Έξαλλος ο Σπανούλης: «Στο επόμενο παράθυρο θα είναι όλοι εδώ»
- Παπανικολάου: «Ίσως είναι μια πάρα πολύ χρήσιμη σφαλιάρα…»
- LIVE: Βραζιλία – Νορβηγία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/by-xoce-McV40W0W3Nw-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442